首页
登录
职称英语
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to h
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to h
游客
2024-07-29
63
管理
问题
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. Surely, there are times when we need to be alone. We don’t always want people around. But we would feel very lonely if we never had a friend.
No two people are just the same. Sometimes friends don’t get along. That doesn’t mean that they no longer like each other. Most of the time they will make up and go on being friends.
Sometimes friends move away. Then we feel very sad. We miss them very much. But we can call them and write to them again. And we can make new friends. It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them.
Families sometimes name their children after a close friend. Many places are named after men and women who have been friendly to people when we go to these places.
There’s more good news for people who have friends. They live longer than people who don’t. Why? It could be that they are happier. Being happy helps you stay well. Or it could be just knowing that someone cares. If someone cares about you, you take better care of yourself.
选项
A、invent
B、put together
C、end a quarrel
D、complete
答案
C
解析
词汇题。找到make up所在的原句,在文中第二段最后一句“most of the time they will make up and go on being friends”,意为“大多数时间他们会和好如初,继续成为朋友”。故选择C项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3696975.html
相关试题推荐
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Mostpeople(invite)______tothereceptionwereoldfriends.invited本题测试的是过去分词的
Herearly(arrive)______gaveeveryoneabigsurprise.arrival根据句子成分分析看出,该句缺少主语,
(fortunate)______,everyonepassedtheexaminationlastterm.Fortunately原句中需要填入
Itis,everyoneagrees,ahugetaskthatthechildperformswhenhelearnsto
Weareexcitedtolearnthateveryonecanvisitthenewly-builtmuseumforfree.
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Everyoneneedstosleep.Ifwedon’tsleepenough,weoftenfeeltiredandir
Weareexcitedtolearnthateveryonecanvisitthenewly—builtmuseumforfree.
Sheis______girlthateveryonewilllikeheratthefirstsight.A、suchalovel
随机试题
Youwillbeaskedtotalkaboutafamiliartopic.Afteryouhearthequestion,y
Onlyafterhehadfailedhisoraltest______(他才逐渐意识到联系的必要性).didhecometoreali
Racialdiscriminationisaboutdistinguishingamongpeople,showingantipath
Atonetimeoranotherwehaveallstoppedtothinkabouttheweather.Somed
[originaltext]M:Idon’tthinkyouhavetimetosendouttheinvitationstoall
下列判断中,有逻辑错误的是( )。A.只有成绩合格,才能被录取 B.只有四边
Passage1 "THESERVANT"(1963)isoneof
债券按照其券面形态可分为()。A:凭证式债券B:附息债券C:记账式债券D:
总额法下,与收益相关的政府补助,递延收益应冲减相关成本费用。()
以下属于一般情况下会产生危险温度的原因的是( )A.短路 B.漏电电流沿线路
最新回复
(
0
)