首页
登录
职称英语
Many years ago there was a huge oil refinery fire. Flames shot hundreds of fe
Many years ago there was a huge oil refinery fire. Flames shot hundreds of fe
游客
2024-07-28
34
管理
问题
Many years ago there was a huge oil refinery fire. Flames shot hundreds of feet into the air. The sky was thick with, black smoke. The heat was so intense that firefighters had to park their trucks a block away and wait for the heat to die down before they could begin to fight the fire. However, it was about to rage out of control.
Then, all of a sudden, from several block away came a tire truck racing down the street. With its brakes screeching,, it hit the curb in front of the fire. The firefighters jumped out and began to battle the blare. All the firefighters who were parked a block away saw this, and they jumped into their trucks, drove down the block and began to fight the fire, too. As a result of that cooperative effort, they were just barely able to bring the fire under control.
The people who saw this teamwork thought: "My goodness, the man who drove that lead fire track—what an act of bravery!" They decided to, give him a special award w recognize him for his bravery in leading the charge.
At the ceremony the mayor said, "Captain, we want to honour you for a fantastic act of bravery. You prevented the loss of property, perhaps even the loss of life. If there is one special thing you could have -- what would it be?"
Without hesitation, the captain replied, "Your Honour, a new set of brakes would be nice!"
选项
A、come to an end
B、become stronger
C、gradually weaken
D、end one’s life
答案
C
解析
语义题。见文章第——段的最后一句。可以根据该句的转折关系推导出前一句中短语的意思,即大火没能逐渐熄灭下来,反而更加凶猛难以控制。由此,可判断C选项是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3696594.html
相关试题推荐
Manyyearsagotherewasahugeoilrefineryfire.Flamesshothundredsoffe
Lastyear,hundredsofcollegestudentsappliedfortheNewTimesCupEnglishSp
Lastyear,hundredsofcollegestudentsappliedfortheNewTimesCupEnglishSp
Chinahashundredsofislands,______isTaiwan.A、thelargestofwhichB、thelar
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,andi
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,andi
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,andi
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,andi
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,andi
随机试题
WhenIwasachild,myfamilyusedtogoonholidayeveryyeartovisitour
Howmanydifferentkindsofemotionsdoyoufeel?Youmaybe【C1】______tofin
DearSir,Onlookingovertoday’sEconomicDailymyattentionwasattractedb
A.门静脉高压症的主要阻塞部位在窦前 B.门静脉高压症的主要阻塞部位在窦后
患者男性,52岁。间歇发作上腹部疼痛15年,加重1周入院。患者于15年前出现上腹
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列关于石灰桩加固机理和适用条件的说法中不正确的是() A.石灰桩通过生石灰吸
下列关于证券投资基金销售宣传推介材料的说法,正确的有()。A:基金宣传推介材料中
甲公司为境内居民企业,2016年年初以3000万元对乙公司(境内居民企业)进行
某二级公路工程基本达到竣工验收标准,竣工验收应由()主持。A.建设单位
最新回复
(
0
)