首页
登录
职称英语
Today’s Ame
Today’s Ame
游客
2024-07-01
10
管理
问题
Today’s American Youth
Millions of words have been written about young people in the United States. There are reasons for this great interest in the ideas, feelings and actions of the youth.
Today there are about seven million Americans in the colleges and universities. Young persons under 25 make up nearly half of the American population. Many of these will soon be in charge of the nation. Naturally, their ideas are important to everyone in the country, and it is necessary for older people to understand what they think and feel.
College students today have strong opinions about right and wrong. They are deeply interested in making a better life for all people, especially for those who have not been given a fair chance before. They see much that is wrong in the older ways of their elders. So they insist on changing them. As a result, there is often trouble in American families.
选项
A、People haven’t written much about American youth.
B、Writers have wasted a great deal of their efforts to write about American youth.
C、Much has been written about American youth.
D、Young people’s ideas are not important enough to everyone in the USA.
答案
C
解析
判断题。从第一段的第一句话可以找到正确答案应该为C。A选项和C选项表达正好相反;B选项“wasted a great deal of their efforts”文中根本没有提到;D选项与第三段第一句话所表达的意思相反。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3658225.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Welcome,McJohnson.Takeaseat,please.Ourmanagerwillbe
[originaltext]Whycan’tthemansmokehere?[/originaltext]A、Thewomandoesn’tl
[originaltext]W:Welcome,McJohnson.Takeaseat,please.Ourmanagerwillbe
[originaltext]W:Ithinkitwilldoyougoodifyoumakethebossbelievethat
[originaltext]W:SusanhascanceledthepartysheplannedtogiveonSaturday.
ThemeaningofChristmasisdifferenttodifferentpeople,butalmosteveryonea
Hissuperiorgradesathighschoolenabledhimtoenrollatthetuition-freeCol
WhereasMr.Brownhadbeendelightedatthenews,hiswifesawthatitmightmea
Wewon’tbeabletocometoyourdinnerpartyonSaturdaybecausethathappenst
Shehasboughtsomecloth;sheisgoingtomakeherselfadress.A、她买了一些衣服;她还打算给自
随机试题
TheonlyblackwomanwriterawardedNobelPrizeofLiteratureis______.A、AliceW
[originaltext]Yearsagobeforetherewererefrigerators,anicehousewasa
[originaltext]MarkTwaintraveledquitealotoftenbecausecircumstances,
______you’vegotachance,youmightaswellmakefulluseofit.A、NowthatB、Af
TheTrendsofChineseTouristsTravellingAbroadVocabularyandExpressionsshop
[originaltext]Withonlyoneortwoexceptions,Summerhillisquiteunlikeanyo
1975年,()推出了第一张利率期货合约政府国民抵押协会抵押凭证期货合约。A、
教师道德修养的目标说法错误的是A.爱国主义.社会主义.集体主义是教师道德修
情绪
(2008年真题)下列各项中,能够用于协调企业所有者与企业债权人矛盾的方法是()
最新回复
(
0
)