首页
登录
职称英语
[originaltext] Today school children in many countries have high rates of fa
[originaltext] Today school children in many countries have high rates of fa
游客
2024-06-10
49
管理
问题
Today school children in many countries have high rates of falling eye-sight. Two methods have been proposed to prevent near-sightedness, one Western and one Chinese. The Western method was developed by Mr. Bates, a British actor, in the early part of this century. He trained people to relax their eyes frequently during a period of intense reading. His methods included covering open eyes with the palms of the hands and looking at distant objects by moving the eyes from side to side instead of staring at them. Bates also encouraged school children to look frequently at a calendar on the wall of the classroom to relax their eyes. A famous British writer even wrote a book on the beneficial effects of the Bates method for his vision.
The traditional Chinese method involves pressing certain points around the eyes with fingers. This also relaxes excessive tension in eye muscles. It is best done by doctors trained in traditional Chinese medicine, but it can also be done by students themselves.
Teachers and parents should encourage pupils to relax their eyes frequently while reading and studying.
选项
A、Press certain points around the eyes with the fingers.
B、Look at distant objects by moving the eyes from side to side.
C、Do outdoor exercises daily.
D、Stare at a calendar on the classroom wall.
答案
B
解析
细节明示题。重点考查对长句的理解。答案B可在looking at distant objects by moving the eyes from side to side instead of staring at them一句中找到原话。选项A是中式保健法,选项C没有提及,而选项D只适用于小学生。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3628036.html
相关试题推荐
[originaltext]Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetr
[originaltext]Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetr
JohnWood,whotraveledtoNepaltohelppoorschoolchildren,usedtowork_____
JohnWood,whotraveledtoNepaltohelppoorschoolchildren,usedtowork_____
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
随机试题
Therearesomeroomsinthebeachhouse,________servesasakitchen.A、thesmall
Employeesneedseveralkindsofsatisfactioniftheyaretoremainproductive
To:AllstaffFrom;PersonnelDept.Date:December26th,2008Subject:Appointme
EveryFebruary,acrossthecountry,candy,flowers,andgiftsareexchanged
Hinduismextremistsheldprotestsbecause______.[br][originaltext]PopeJ
主变压器重瓦斯动作是由于(C)造成的。(A)主变压器两侧断路器跳闸;
在企业所制定的标准中,生产组织标准属于()。A.技术标准 B.产品标准 C.
甲把手机放在背包里,乘坐公共汽车时,背包里的手机爆炸,将乘客乙炸伤。以下说法何者
服用以下药物时,可出现结晶尿的是A.顺铂 B.巯嘌呤 C.磺胺药 D.扑米
银行借款如果附带补偿性余额条款,则会降低银行借款的实际利率。
最新回复
(
0
)