首页
登录
职称英语
I am a foot taller than Napoleon and twice the weight of Twiggy; on my only
I am a foot taller than Napoleon and twice the weight of Twiggy; on my only
游客
2024-05-16
63
管理
问题
I am a foot taller than Napoleon and twice the weight of Twiggy; on my only visit to a beautician (美 容师), the woman said she found my face a challenge. Yet despite these social disadvantages I feel cheerful, happy, confident and secure.
I work for a daily newspaper and so get to a lot of places I would otherwise never see. This year I went to Ascot to write about the people there. I saw something there that made me realize the stupidity of trying to conform, of trying to be better than anyone else. There was a small, plump woman, all dressed up—huge hat, dress with pink butterflies, long white gloves. She also had a shooting stick But because she was so plump, when she sat on the stick it went deep into the ground and she couldn’t pull it out She tugged and tugged, tears of rage in her eyes. When the final tug brought it out, she crashed with it to the ground.
I saw her walk away. Her day had been ruined. She had made a fool of herself in public—she had impressed nobody. In her own sad, red eyes she was a failure.
I remember well when I was like that, in the days before I learned that nobody really cared what you do. I remember the pain of my first dance, something that is always meant to be a wonderful occasion for a girl. There was a fashion then for diamante (人造钻石) ear-rings, and I wore them so often practicing for the big night that I got two great sores on my ears and had to put sticking-plaster on them. Perhaps it was this that made nobody want to dance with me. Whatever it was, there I sat for four hours and 43 minutes. When I came home, I told my parents that I had a marvelous time and that my feet were sore from dancing. They were pleased at my success and went to bed happily, but I went to my room and tore the bits of sticking-plaster off my ears and felt forlorn (被遗弃的) and disconsolate. [br] Why did the author tell a lie to her parents that she had a marvelous time?
选项
答案
To please her parents./To make them happy./Not to disappoint them
解析
最后两句提到“父母对我的成就大为满意,然后便高高兴兴地睡觉去了”。由此可知,我这么做主要是为了想让父母开心,不让他们失望。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3600326.html
相关试题推荐
IamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonly
IamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonly
IamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonly
IamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonly
IamafoottallerthanNapoleonandtwicetheweightofTwiggy;onmyonly
Thepurposeofwritingthearticleisto______.[br]Whenyou’reweighttraining
[originaltext]Therearemanywaystoloseweight.Firstofall,startsmall
[originaltext]Therearemanywaystoloseweight.Firstofall,startsmall
[originaltext]Therearemanywaystoloseweight.Firstofall,startsmall
__________________(这些数字很可能有些出入),ascertainlylargenumbersofoverweightpeople
随机试题
Somethingveryunusualhappenedabout80,000yearsago,asEarth’slastice
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebe
Jobsatisfactionisabusinesstermthatreferstoaperson’scontentmentwi
了解某学校在校生视力减退情况,调查对象是A.该校所在地的部分学生 B.该校部分
7岁女孩。因"乳房增大,身高增长加速1年余,阴道出血5天"就诊。体检:身高119
休克热伤营血证的首选方剂是( )。A.独参汤合四逆汤 B.清营汤 C.四味
利用有pH梯度的介质分离等电点不同的蛋白质的技术称为A.等电聚焦电泳B.毛细管电
下列理解不符合原文意思的一项是: A线粒体是远古前身在真核细胞中居留下来的
在下列代谢反应中,哪个反应是错误的A.葡萄糖→乙酰CoA→脂肪 B.葡萄糖→乙
关于预算,下列说法中不正确的是( )。A.可以通过规划、控制和引导经济活动,使企
最新回复
(
0
)