首页
登录
职称英语
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have be
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have be
游客
2024-01-14
72
管理
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed food, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods: foods which do not contain chemical additives and which have not been affected by chemical fertilizers, widely used in farming today.
Natural foods, for example, are vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures. Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are farms, for example , where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food, they also lay eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non-essential food! Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if it is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be addictive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is to provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals and no fiber.
It is significant that nowadays fiber is considered to be an important part of a healthy diet. In white bread, for example, the fiber has been removed. But it is present in unrefined flour and of course in vegetables. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis is placed on the eating of whole meal bread and more vegetables by modern experts on " healthy eating". [br] According to the passage, ______.
选项
A、people need sugar to give them energy
B、sugar is bad for the health
C、the use of sugar is habit forming
D、sugar only sweetens food, but provides us with nothing useful
答案
C
解析
细节题。文章在第四段提到糖是可有可无的,所以它并不是人们赖以提供能量的食物,排除A;根据第四段第五句可知,糖本身并没有害处,排除B;根据第四段倒数第二句可知,糖可以提供一定的能量,排除D。所以选项C“使用糖是习惯使然。”正确。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3362760.html
相关试题推荐
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Bytheendoflastweek611peoplefrom49countries________toattendthemeetin
Stupidpeopleoftenfinditdifficultto________theirprejudices.A、giveinB、g
随机试题
MostoftheoldercivilizationswhichflourishedduringthefifthcenturyB.C.ar
Inthepopularmind,theInternetistherealizationoftheglobalvillage,
一般来讲,作为期货市场的上市品种,应该是()的商品。A、市场容量大B、易于标准化和分级C、价格受政府限制D、拥有大量买主和卖主A,B,D作为期
[originaltext](5)ThreeuniversitystudentsinSantiago,Chile,havedevelo
[originaltext]M:Hi.Uh,(9)haven’twemetbefore?Youlooksofamiliar.W:Yea
软件是指为了满足用户需要而编制的各种程序的总和,一般分为系统软件和应用软件两大类
金融服务实体经济的实质就是有效发挥其()的功能。A.媒介资源配置 B.所有权
某单位内的消防应急照明及疏散指示系统采用自带电源非集中控制型系统,消防机构对消防
患者女,36岁,患痹证多年,近来出现心悸气短,动则加重,面色少华,舌质淡,脉虚数
关于证券投资基金的特点,下列说法正确的有()。A.通过集合理财实现专业化管理
最新回复
(
0
)