首页
登录
职称英语
[originaltext] At about 8 p. m. on July 6th, eight-year-old Jesse was playin
[originaltext] At about 8 p. m. on July 6th, eight-year-old Jesse was playin
游客
2024-05-01
46
管理
问题
At about 8 p. m. on July 6th, eight-year-old Jesse was playing in the sea in a National Park in Florida. It was the end of a perfect day at the beach with his uncle and aunt. Then disaster struck. (33)Jesse was attacked by a two-meter-long male shark, which bit off his right arm from the shoulder and also took a bite out of his leg. By the time his uncle and aunt pulled Jesse out of the water, he was unconscious and had already lost a lot of blood.
His uncle ran into the sea and disappeared under the water. (34)Amazingly, he managed to catch the 90-kilo shark and pull it onto the beach. Although this might sound impossible, never underestimate a man’s strength when a family member’s life is in danger. At that moment two lifeguards arrived and one of them shot the shark dead. Then he held open the shark’s mouth while a volunteer firefighter reached down its throat and pulled out Jesse’s arm.
A few minutes later, a helicopter took the boy and his arm to nearby hospital to have an operation. The doctors knew the operation had been a success when Jesse’s fingers went pink. The medical team are hopeful that Jesse will have full use of his arm in the future.
Although Jesse’s story is terrifying, it would be incorrect to think that sharks are always so dangerous. Apparently this type of attack was very unusual and sharks are usually harmless to humans. (35)However, people should be responsible and should only swim on beaches where there are lifeguards.
33. Q: What happened to Jesse when he was playing in the sea?
34. Q: What did Jesse’s uncle do to save Jesse?
35. Q: What warning does the passage give in the end?
选项
A、He was bit to death by a shark.
B、He was drawn to death in the sea.
C、He was attacked and hurt by a shark.
D、His left leg was bit off by a shark.
答案
C
解析
短文开始提到Jesse与叔叔阿姨在海边玩的时候受到一条鲨鱼的攻击,他的右胳膊被咬断,右腿被咬了一口。故选C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3578795.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Lushisafamily-run,ethicalcompanythatinvents,manufactu
[originaltext]Lushisafamily-run,ethicalcompanythatinvents,manufactu
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
随机试题
RichardNixonresignedbecauseofA、theVietnamWar.B、theWatergateScandal.C、t
WhichofthefollowinghistoricaleventsdoesNOTdirectlyhelptostimulatethe
患者43岁,子宫次全切除术后6年。4个月前开始出现阴道分泌物增多,黏液水样,伴有
巴比妥类药物显弱酸性,是由于分子中有A:形成烯醇型的丙二酰脲结构 B:磺酰脲
《中华人民共和国环境保护法》所称的环境是指:A.影响人类社会生存和发展的各种天然
业主的维修养护事项如果需临时占用、挖掘道路、场地的,应当征得()的同意。A:物业
核心雇员流失的风险具体体现为()。A.核心员工的知识/技能缺乏 B.缺乏足够后
根据《跟单信用证统一惯例》(《UCP500》),处于第一付款人地位的是( ).
钻孔灌注桩灌注水下混凝土时,一般要求在桩顶超灌一定高度,其作用是( )。A.避免
下列有关会计职能的表述中,正确的是()。A、会计核算是会计的基本职能 B、预测
最新回复
(
0
)