首页
登录
职称英语
[originaltext] Frank Abagnale Jr is one of the most famous big liars in hist
[originaltext] Frank Abagnale Jr is one of the most famous big liars in hist
游客
2024-04-30
62
管理
问题
Frank Abagnale Jr is one of the most famous big liars in history.
Frank left home at 16 and went to live in New York. He managed to get a pilot’s uniform and a fake ID for Pan Am Airline, then he started opening bank account under his new name. Frank Williams. (26)In spite of his age, people believe he was a pilot because his hair was already going gray. Then Frank found out that pilots could fly for free as guests on other airlines. Every time he arrived in a new city he cashed more with fake checks. He was arrested once in Miami, but was released soon afterwards. (27)However. this lucky escape made him realize he needed a change.
He moved to Atlanta and got a job as a doctor, even though he didn’t have any medical training. Then he went to live in Louisiana, and pretended to be a lawyer. (28)Although he’d never studied law. he passed his law exams the third time he took them and then worked for a government law office.
At the age of 20 he moved to France and tried to live a normal life. However, four months later the FBI arrested him there and he spent the next five years in prison in different countries.
Since then Frank changed his life completely. (29)He now runs a successful business that gives advice to big companies on how to stop fraud, and he also gives lectures to the FBI for free. Frank Abagnale Jr is a millionaire again—but now he is helping the law. not breaking it.
26. Q: Why did people believe Frank was a pilot though he was very young?
27. Q: What made Frank realize that he needed a change?
28. Q: What did he do after he passed his law exams?
29. Q: What does Frank’s business do according to the passage?
选项
A、He had a pilot’s uniform.
B、He had an ID for Pan Am Airline.
C、He had a pilot bank account.
D、He had gray hair.
答案
D
解析
短文中提到Frank设法弄到了一套航空公司制服和假身份证。而尽管他年轻但是他的花白头发更让人们相信他的身份,故选D)项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3578537.html
相关试题推荐
[originaltext]FrankAbagnaleJrisoneofthemostfamousbigliarsinhist
[originaltext]FrankAbagnaleJrisoneofthemostfamousbigliarsinhist
[originaltext]Onlineversionsarenowavailableformanyofthemostpopula
[originaltext]Anewly-publishedstudyhasshownthatlonelinesscanspread
[originaltext]Anewly-publishedstudyhasshownthatlonelinesscanspread
[originaltext]W:Dr.Desai,thedifficultiesofspacetravelareenormous,aren
[originaltext]W:Dr.Desai,thedifficultiesofspacetravelareenormous,aren
[originaltext]M:CanIborrowyourmathtextbook?Ileftmineintheclassroom.
[originaltext]M:CanIborrowyourmathtextbook?Ileftmineintheclassroom.
[originaltext]M:CanIborrowyourmathtextbook?Ileftmineintheclassroom.
随机试题
Youknowher—thatniceteenageracrossthestreet?Chloe.Theresheis,sitt
Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Not
Whenaconsumerfindsthatanitemsheorheboughtisfaultyordoesnotli
ShehadonthedressthatIusedtoadmiremorethananythingelseinherposses
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:Hi,Jane.Mindi
使纤维蛋白分解为FDP的物质是A.凝血酶 B.纤溶酶 C.因子Ⅻ D.纤维
A.肾小球屏障功能B.肾小管重吸收功能C.肾小管酸碱平衡调节功能D.肾小管排泌功
转岗培训的方式多种多样,主要包括()。A.接受现场的一对一指导 B.外出参
为了便于掌握发行进度,担任凭证式国债发行任务的各个系统一般每月要汇总本系统内的累
假设英镑兑美元的即期汇率为1.5823,30天远期汇率为1.5883,这表明英镑
最新回复
(
0
)