首页
登录
职称英语
[originaltext] American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came
[originaltext] American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came
游客
2024-04-26
67
管理
问题
American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came to America. The tobacco industry has been large and important for America’s economy ever since colonial farmers grew tobacco for export 300 years ago. Even today tobacco is grown in large quantities along America’s Eastern Coast. Since the 1800’s the most common form of smoking tobacco is in cigarettes. Men and women of all ages smoke cigarettes and there are dozens of brands sold in the U.S. Nearly all cigarettes now sold have filters. Pipe smoking has some popularity and cigars are usually only smoked by older men. Over the past fifteen years, many people have stopped smoking. This movement away from cigarettes began when lung cancer and other ailments were linked to smoking. In the 1970’s when taxes on cigarettes were greatly increased, cigarette smoking became much more expensive. Since the late 1970’s physical fitness has become a major aim of millions of Americans. These three factors have been the major causes for many people to stop smoking. Today in the U.S. cigarette smoking is restricted in many ways. When smokers are in restaurants, on trains and in public buildings; they may smoke only in designated areas. When they are on public buses, in theaters and in classrooms, they may not smoke at all. Cigarettes are not advertised on television or radio. A notice is on every package of cigarettes sold in America warning that smoking is dangerous to health. These regulations have reduced cigarette smoking very much since they were instituted. Smoking is on the decline.
19. What does the speaker say about cigars?
20. Why did cigarette smoking become much more expensive in the 1970s’?
21. What should the smokers do if they want a cigarette on trains in the U.S.?
22. What can we learn about the notice on every package of cigarettes?
选项
A、It shows the components of each cigarette.
B、It warns us that smoking is dangerous to health.
C、It tells people the side effects of smoking cigarettes.
D、It reminds people not to smoke in public places.
答案
B
解析
原文提到“在每包香烟上都有一个吸烟有害健康的警告”。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3571605.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenpeopletalkaboutAmericanpopularmusic,theydon’tjus
[originaltext]InBritain,justafterthemaintelevisionnewsprogrammes,a
[originaltext]InBritain,justafterthemaintelevisionnewsprogrammes,a
[originaltext]Thewindsofatornadoarethemostviolentanddestructiveo
[originaltext]W:Dr.Thomas?ThisisKeetBradleyfromthedailynews.I’dlike
[originaltext]W:Dr.Thomas?ThisisKeetBradleyfromthedailynews.I’dlike
[originaltext]M:Whatdidyousayyouweregoingtotakeupasacareer?W:Law
[originaltext]M:Whatdidyousayyouweregoingtotakeupasacareer?W:Law
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
[originaltext]W:IliketakingphotographsbutIhaven’tgotavideocamera.M:
随机试题
Youcancomeandseeme______yourunintodifficulty.A、sometimeB、intimeC、w
71.ForanyEnglishmantherecanneverbeanydiscussionastowhoisthewo
Parentingwasneverapieceofcakeinanyage,butprobablythegreatestso
Sheconsidersblogwritingtobe______(宣传她的电影的最方便、最经济的途径).themostconvenienta
Afour-yearstudybysociologistsatTheUniversityofManchesterhasfound
艺术活动产生于人类的()时期。A.原始社会 B.封建社会 C.奴隶制前期
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。()
王某在取得监理工程师执业资格后,受总监理工程师委托,进驻某建设工程项目履行监理职
某游戏比赛决赛采用BO5赛制,即五局三胜制,根据以往经验,单局比赛R队胜F队的概
对于SAC混凝土路面原材料的选用说法错误的是( )。A.沥青的选用应根据所处的温
最新回复
(
0
)