首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Why? Peter? You look unhappy.M: I lost my temper at an old ma
[originaltext]W: Why? Peter? You look unhappy.M: I lost my temper at an old ma
游客
2024-04-23
70
管理
问题
W: Why? Peter? You look unhappy.
M: I lost my temper at an old man just now, and I feel badly.
W: Oh, you shouldn’ t have done that. But why did you get angry?
M: Lack of patience. He was counting out the coins, one by one, with his fumbling fingers. I was filled with exasperation at the checkout point. Finally, I said to him, "Can’t you count a bit faster? I was very busy". He flushed. Suddenly it occurred to me I was very cruel and impolite. Because he is rather old and he can’ t help it and one day I will become old myself.
W: Did you apology to him?
M: Certainly, I did. But I still worry my lacking of patience. And I am dying to find a way to become more patient. Because when you are impatient you may become rude and hurt somebody unconsciously.
W: Yes, I also have such a shortcoming. Sometimes I shout sharply to someone slow to understand. We must find more means to calm ourselves in such situations, especially when we are under great pressure. I have found some books about this problem. There are some useful tips.
M: Please tell me some tips.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. Why did Peter look unhappy?
13. What is the cause of his fury?
14. What was the old man doing?
15. Where did the woman find advice about patience?
选项
A、He was checking his writing.
B、He was counting the coins.
C、He was reading a book.
D、He was talking to another man.
答案
B
解析
细节题。根据男士的话He was counting out the coins,one by one(他在一个一个数硬币)可以知道老人在数钱。因此,正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3568368.html
相关试题推荐
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Notonlyd
[originaltext]Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-ups,and
[originaltext]Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-ups,and
[originaltext]W:Why?Peter?Youlookunhappy.M:Ilostmytemperatanoldma
[originaltext]W:Why?Peter?Youlookunhappy.M:Ilostmytemperatanoldma
[originaltext]M:Well!Howdiditgo,sweetheart?W:Notsowell.M:Oh,God!T
[originaltext]M:Well!Howdiditgo,sweetheart?W:Notsowell.M:Oh,God!T
[originaltext]M:Congratulations!Ijustheardaboutyouracceptanceintolaws
随机试题
Accordingtothepassage,mothersin______spendmoretimelookingafterchildre
A.1个 B.3个 C.5个 D.6个
当其他条件相同,在以下条件中,最有可能实现扁平化组织结构的是:A.员工训练程度高
玻璃纤维增强塑料管箱的弯曲(管箱长度方向)强度为()。A.≥130MPa
下列对举行这一活动理解正确的是( )。 ①青少年学生要提高防范和自救意识 ②
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
A. B. C. D.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
68、二级重要电力客户具备双回路供电条件,供电电源可以来自同一个变电站的(
给定线性方程组 则其解的情况正确的是( )。A.有无穷多个解 B.有唯
最新回复
(
0
)