首页
登录
职称英语
Why is it so difficult to fall asleep when you are overtired? There is no on
Why is it so difficult to fall asleep when you are overtired? There is no on
游客
2024-04-22
51
管理
问题
Why is it so difficult to fall asleep when you are overtired? There is no one answer that【C1】______to every individual. But many people fail to note the【C2】______between fatigue— physical tiredness—and sleepiness, the inability to stay awake. It’s possible to feel "tired" physically and still be unable to fall asleep, because while your body may be exhausted, you don’ t feel sleepy. To fall asleep, you need adequate time to unwind, even if you feel fatigued. It’ s not so easy to【C3】______"turn off."
According to Carl E. Hunt, director of the National Centre on Sleep Disorders Research in Bethesda, Maryland, most people do not allow themselves【C4】______deceleration.
Lack of sleep【C5】______matters even more. Experts say adults need at least 7 to 8 hours of sleep a night to【C6】______properly. When you get less sleep than that on【C7】______nights, you begin to accrue "sleep debt." As sleep debt increases(and functionality decreases), your body experiences a stress response and begins to release adrenaline. Now a vicious cycle has been created: You experience the feeling of being more and more tired, but your body is increasingly stimulated. "Power sleeping" for more hours on weekends is only a【C8】______solution. "There is no【C9】______for getting a good night’ s sleep on a regular basis," says Hunt.
Most of us, however, don’ t get the sleep we need. According to the 2002 National Sleep Foundation, Americans sleep an average of 6.9 hours per night during the week, and 58 percent of adults experience【C10】______of insomnia a few nights a week or more.
A)adapts B)rarely C)symptoms D)sufficient
E)function F)contemporary G)temporary H)replacement
I)consecutive J)distinctions K)similarities L)substitute
M)complicates N)simply O)applies [br] 【C1】
选项
答案
O
解析
此处应填动词。根据首句句意“为何你劳累过度却又如此难以入睡?这并没有一个——每一个人的统一答案。”选项中applies可以和介词to搭配,apply to表示“适用于”,为正确答案。adapt to虽也可构成固定搭配,但表示“适应或习惯(某种环境或某事)”不符合句意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3565762.html
相关试题推荐
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
Whyisitsodifficulttofallasleepwhenyouareovertired?Thereisnoon
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
TheConservativegovernmentwillfacedifficultyprovingthatitsplantoau
随机试题
TheNationalDayoftheUnitedStatesfallson______.A、July14B、May4C、14-六月
丰富……业余生活enrichone’sleisure/sparelife
______(对于过惯了都市生活的人来说),theshifttocountrysidemustbehard.Forthoseaccustome
[originaltext]Advertisingisthetoolthathasalwaysbeenusedtoconvincethe
Thecityhasdecidedto______smoking.A、doawaywithB、takeawayC、getawaywit
RichChildrenandPoorOnesAreRaisedVeryDifferently[A]
Weknowthekissasaformofexpressing.Butlongbeforeitbecame【C1】_____
撰写日常联系信时,应注意( )等。A.与作者联系要及时 B.主要是与作者联络
幅值很大的电压波在沿架空线传播过程中发生衰减和变形的决定因素是()。A.导
下列关于信贷审批的说法,错误的是()。A.信贷审批应当坚持审贷分离的原则
最新回复
(
0
)