首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Devon, I heard that you took the train across Russia.M: Yes,(
[originaltext]W: Devon, I heard that you took the train across Russia.M: Yes,(
游客
2024-04-20
63
管理
问题
W: Devon, I heard that you took the train across Russia.
M: Yes,(12)I started in Moscow, travelled through Russia and ended in Mongolia. It took three weeks.
W: Wow! That’s a long way! What was the landscape like?
M:(13)A lot of it was flat and for miles around you could see absolutely nothing, and as you got into Siberia there were scattered trees, and when you got into Mongolia you could see some camels every once in a while, but besides that there was a whole lot of nothing.
W: Wow! Just wild camels?
M: Wild camels around the drinking hole. Yes, I saw that more than once.
W; So how did you eat on train?
M;(14)We stopped several times along the way and upon every platform you could buy food that local people were selling. A lot of it consisted of dried fish and other types of Russian delicacies and noodles that you could heat up with hot water. Every train had hot water on it so you were always able to make noodles if you were desperate.
W: So were they luxurious trains or pretty basic ones?
M: They were pretty much the most basic ones you could get. There were no animals on board but sometimes they were coal-heated so they were very basic.
W: Wow! Would you do it again?
M:(15)Great question! Would I do it again? Yes, I would do it again, but I would wait several years to do it-One is because it does cost a lot of money, and the other is because there are many other things to do first.
12. What do we know about the man’s trip?
13. What did the man say about the landscape?
14. How did the man eat on train?
15. What does the man plan to do?
选项
A、He brought food with him when he got on the train.
B、He bought food from the local people on the train.
C、He bought food sold on the platform.
D、He ate in the dining cart of the train.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3564134.html
相关试题推荐
FormostpeopleatripacrossEuropeancontinentisachancetoseethesigh
FormostpeopleatripacrossEuropeancontinentisachancetoseethesigh
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
随机试题
Employersfailto______.[br][originaltext]Employersspendthousandsofdo
PASSAGETHREETheracialissue./Theissueonrace./Theissueonracism.本文从第1段提到奥巴
NurseHomeVisits:ABoostforLow-IncomeParents[A]Nursehomevisi
根据《中国银监会现场检查暂行办法》,现场检查的阶段包括()。A.检查处理
期指理论价格上移一个交易成本之后的价位称为()。A、无套利区间的下界 B、期
在下列网络营销层次中,能够帮助企业降低库存,为实时生产创造条件的是()。A:网上
“夫子循循然善诱人,博我以文,约我以礼,欲罢不能”体现的德育原则是.()。 A
消防水泵的外观质量要求说法错误的是()。A.所有铸件外表面不应有明显的结疤、气
A.首次进口的属于补充维生素、矿物质的保健食品 B.特殊医学配方食品 C.体
关于银行承兑汇票,下面表述错误的是()。A、出票人是在承兑银行开立存款账户的法人
最新回复
(
0
)