首页
登录
职称英语
Employers fail to______. [br] [originaltext] Employers spend thousands of do
Employers fail to______. [br] [originaltext] Employers spend thousands of do
游客
2024-10-11
39
管理
问题
Employers fail to______. [br]
Employers spend thousands of dollars and countless hours on training and continuing education, all with hopes of improving productivity and boosting employee spirit. (14)But all too often, they fail to spend time and money on providing a workplace setting where employees can best use their skills. But many of us go to work every day and enter our workspace without even thinking twice about the surroundings and how they affect us. (15) We come to work and do our jobs without thinking about how an improved setting could improve productivity.
It’s safe to say there’s no corporate standard when it comes to designing the workplace. What works for one company might not work for another company or department. And the debate about whether to go with an open office environment versus a private office culture will go on forever. (17)But no matter what the latest and greatest trends are, the corporate cubicle setting will somehow always be a part of the workplace. However, it doesn’t have to be the traditional setting, with three walls dividing you from the rest of the group and a desk and trays to store paper, family photos, and old office memos. According to a 2002 survey, 10 percent of offices are completely barrier-free with no partitions separating workstations. In these settings, everyone—even management and executives—sits in the open.
选项
A、old-fashioned
B、never debated
C、different
D、universal
答案
C
解析
细节题。原文中提到对于如何设计工作环境没有固定的标准,对某一家公司有用的方式也许对另一家公司就没用,所以不同的公司应该设计不同的工作环境,故本题答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3796069.html
相关试题推荐
Theyneedtobuy______tea.[originaltext]M:I’mjustgoingdowntothestoreto
WherewasSherrygoingwhenPhilmether?[br][originaltext]M:Hi,Sherry.W:
WherewasSherrygoingwhenPhilmether?[originaltext]M:Hi,Sherry.W:Hello,
HowmuchdoesthebrokerchargeforeachCambodianbride?[br][originaltext]
HowmuchdoesthebrokerchargeforeachCambodianbride?[originaltext]Camb
WhereisJoan’sfamilygoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charles,I
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingto
Whatisthewomandoing?[br][originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingto
Whatisthewomandoing?[originaltext]M:(7)Excuseme,areyouwaitingtobuyc
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?[br][originaltext]W:Hi,
随机试题
Thefollowingtwoquestionsrefertothefollowingpassage:Aprestigiouspri
Codesarescannedby______.[originaltext]Whatarezebrastripesontheto
莫高窟(TheMogaoCaves/TheMogaoGrottoes),位于敦煌市东南25公里处,东面是鸣沙山,是著名的佛教(Buddhist)
SofiaCoppola’s"LostinTranslation"isafunny,bittersweetmoviethatus
ItseemednormalwhenNguyenNgocTruongSonwantedtoplaychesswithhisp
LessonsfromaFeministParadise[A]Onthesurface,Sweden
甲结交了一些社会朋友,一日,甲的几个朋友说没钱了,计划到某居民小区盗窃,甲发挥其
下列命题不正确的是()。A.有理数对于乘法运算封闭 B.有理数可以比较大小
下列关于增长型行业的说法,正确的有( )。 Ⅰ.投资这些行业的股票可以使投资
入汤剂宜先煎的中药是A.芳香性中药B.贝壳、甲壳、矿物药C.粉末状中药D.贵重的
最新回复
(
0
)