首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study has found that excessive alcohol drinking costs A
[originaltext] A new study has found that excessive alcohol drinking costs A
游客
2024-04-12
60
管理
问题
A new study has found that excessive alcohol drinking costs Americans more than 220 billion dollars a year. That amount is equal to almost two dollars a drink. But study organizers believe the biggest costs come from a loss of worker productivity.
Robert Brewer works for America’s Centers for Disease Control and Prevention, a public health agency. He helped to produce a report on the study. The researchers used findings from 2006 to examine different costs linked to heavy drinking. They looked at results from around the United States and found a lot of variation in different parts of the country.
Alcohol-related costs include health care, the cost of trying cases for drinking-related crimes and property damage from road accidents. Robert Brewer says the biggest cost is lost productivity. Many people with a drinking problem have lower-paying jobs. He says they may also be less productive when they are at work.
"In addition to that, a number of people die of alcohol-attributable conditions, and many of those folks die in the prime of their life. So there is the personal tragedy there, but there is also a huge economic cost to somebody dying, for example, in an alcohol-related motor vehicle crash at age 35."
The researchers were mainly concerned about the cost of heavy alcohol use. The study didn’t look at the effect on individuals who drink a glass of beer or wine with dinner. Mr. Brewer says the largest costs come from binge drinking when people drink a lot of alcohol in a short period of time. The study was based on the economic costs of heavy drinking in the United States. But Mr. Brewer says many nations have problems with what the World Health Organization calls "harmful use of alcohol".
"But I think that it is very reasonable to assume that harmful alcohol use is gonna result in some of the same consequences in other countries, even if the cost associated with those consequences are different." The study on the economic costs of excessive alcohol use was published in the American Journal of Preventive Medicine.
Two years ago, a British medical examiner ruled that singer Amy Winehouse died as a result of drinking too much alcohol. Winehouse was only 27 years old. Tests showed that she died after drinking enough alcohol to put her blood alcohol level at more than five times the legal drunk-driving limit. The award-winning singer had a well-documented battle with drugs and alcohol.
I’m Christopher Cruise. Thank you for listening.
20. What do researchers believe to be the biggest alcohol-related cost?
21. What did Robert Brewer say about the "harmful use of alcohol"?
22. What do we learn about Amy Winehouse?
选项
A、She died at a relative old age.
B、She died due to excessive drinking.
C、She died as a result of drunk driving.
D、She died because of using drugs.
答案
B
解析
录音指出Amy Winehouse死于饮用大量酒精,B项认为她死于过度饮酒,符合文意,足正确答案。录音提到Amy Winehouse猝死于27岁,A项则认为她在年纪较大时去世,故错误;原文在形容Amy Winehouse饮酒过度时,指出其所饮用的酒量足以致其血液中的酒精含量超过正常酒后驾驶限制的五倍,并没有直接指出其因酒后驾驶死亡,故C项错误;原文最后确实指出她有吸毒史,但并没有把吸毒归为其死因,因此D项错误。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3552397.html
相关试题推荐
[originaltext][22]Inthepastindustrieshadmorefreedomthantheyhaven
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.Asp
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]LastsummerIwentthroughatrainingprogramandbecameali
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]W:Doyouthinkyoucangiveanexactdefinitionof"management",
随机试题
Whatdoestheauthordoattheairport?[br][originaltext]Myofficeisat
"You",intheTimemagazine"PersonoftheYear2006",refersto______[br][or
Saks,611FifthAve.(MidtownEast/MurrayHill),near50thSt.,212-753-40
审计人员对被审计单位的材料采购业务进行实质性测试,审查的内容有()。A.材
依据证券公司客户信用交易担保证券账户内的记录,确认证券公司受托持有证券的事实,并
苏武是我国西汉时期的官员。当时中原地区的汉朝和西北少数民族政权匈奴的关系时好时坏
下列经济效果评价方法中,属于动态评价方法的是()。A.净现值法 B.增量
女性,30岁。被人发现昏迷且休克,屋内有火炉,且发现有敌敌畏空瓶。查体:体温36
男性,45岁,因幽门梗阻,胃次全切除术后第5天;术后排气3次,但腹胀逐渐加重,恶
下列关于工程担保的说法,正确的是()。A.根据《工程建设项目施工招标投标办
最新回复
(
0
)