首页
登录
职称英语
Humans and nearly all other animals vary their level of activity according t
Humans and nearly all other animals vary their level of activity according t
游客
2024-03-05
67
管理
问题
Humans and nearly all other animals vary their level of activity according to the time of day. Daily rhythms are not simply responses to daylight and darkness or to other signs of the time of day. They are generated by the animals themselves. This is shown by experiments in which animals live in artificial surroundings that do not vary with time of day. They experience no daylight, no darkness, no day-night swings of temperature, and no contact with other animals that "know" the time of day. Under such conditions, the animals continue to exhibit near-daily rhythms of activity and rest. These rhythms must be generated by the animals’ own inner "clock". Such a biological clock is normally reset every day, mainly by the cycle of daylight and darkness. An animal’s activity and rest periods are thereby kept "in step" with the environment and with the activity cycles of other animals.
Daily periods of reduced activity serve at least two purposes. First, they allow the animal to save its resources for the time of day at which it is best suited to compete for food. Second, they make the animal less conspicuous to its enemies. The resting condition is reversible. Animals can become active at unusual times of day if they detect risks or if opportunities for feeding develop at times of shortage.
Whether the resting state of an animal qualifies as "sleep", however, depends on the complexity of its nervous system. Mammals and birds are the animals in which true sleep, of the nature indicated above, has been observed. Other animals exhibit resting periods.
选项
答案
animals have their own inner clock
解析
由题干experiments可定位至首段第四句:在人工环境下,动物仍然表现出平常的作息习惯,第七句做出推断说动物们一定有自己的内部时钟。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3508393.html
相关试题推荐
C根据Accordingtothestatisticalstudy和supercentenarians定位到C段。该段说,许多百岁老人不但没有行动不便等
[originaltext]Accordingtolatestpsychologicalresearch,appearancedoesa
[originaltext]Timeflieswhenyou’rehavingfun.[16]Enrolmentisnearlyo
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
AccordingtoascientificstudypublishedinApril,2015,birdshaveshownt
随机试题
ResearchersattheUniversityofColoradoareinvestigatingaseriesofindicato
[originaltext]M:[1]Tonightwehaveaspecialguestfromalocalestablishment
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
初产妇,26岁,41周妊娠,阴道检查示宫颈口完全扩张,宫颈管完全消失,胎头颅骨最
Lastweek,Icalldeonmyteacher.A:tele
不要咀嚼或吞咽的药品是A.栓剂B.混悬液C.舌下片D.颗粒剂E.透皮贴剂
人口总数是在一定时间、区域内的全部人口数。( )
辅导开始日的计算标志是()。A:辅导机构向辅导对象所在地点中国证监会派出机构报送
下列关于贷款抵押风险分析,正确的是( )。A.抵押权建立的前提是抵押物必须实际存
不上人的吊杆,可以采用( )钢筋吊杆。A.Φ6 B.Φ8 C.Φ10 D.
最新回复
(
0
)