首页
登录
职称英语
[originaltext] Time flies when you’re having fun. [16] Enrolment is nearly o
[originaltext] Time flies when you’re having fun. [16] Enrolment is nearly o
游客
2024-03-08
57
管理
问题
Time flies when you’re having fun. [16] Enrolment is nearly over and now it is time to get down to some business. Induction week is the beginning of your course. Your induction will include which modules you will be studying in what year, an overview of optional modules which can be picked in the second and third years, an overview of your timetable and an overview of helpful websites. So as you can see, there will be a lot to cover from the lecturers.
But as a student, you’re wondering when the fun starts. It can happen in these induction classes as you begin to meet new friends and begin to explore the university, but where do you start?
You’ve had a letter. [17] A11 students enrolling this week have been given a letter stating where they will need to be next week. Ensure you know where your induction is as it could be in any of our three buildings, Summer Row, Mclntyre House and Richmond House and ensure you also have plenty of time to get to your destination.
Begin to study and scan the class. Find friends for life or study partners. The importance of this step is crucial. University is a confusing place which is filled with different people with different aspirations and objectives. Friends and study partners should stay well clear of each other and don’t be in a group assignment with party animals. Trust me, it does not end well.
Talk to older students. Students who are in their second and third years have already had their first-year experience and would be able to tell you freshmen what they feel their mistakes were, what they would have done less of, what they would have done more of. [18] Having a mentor-type person looking over you really does enhance your university experience.
Explore University. You’ve all probably been here for an open day and explored the University already but no one is holding you back from exploring yourself. University College Birmingham has a gym, a spa, two restaurants, a resource centre, two libraries, countless computer rooms and workspaces etc. It’s your duty to explore...
Enjoy. It seems to be the conclusion to everything I say, but enjoyment is a very important attribute to consider. You’ve just invested nearly £27,000 and three years of your life into university, [19] so you may as well enjoy it and if you don’t, notify somebody and don’t stay quiet. I’m sure the problem can be rectified.
To all the new inductees: I hope your time here is filled with excitement and adventure. To all returning students, I hope you’ve had a great summer break and ready to get into the partying and studying mood again.
16. What will begin after the enrolment is over?
17. What is stated in the letter given to every new student?
18. How can a freshman enhance his or her university experience?
19. What can students do if they don’t enjoy the university life?
选项
A、Places where he/she needs to go.
B、Pun at university.
C、Time for the classes.
D、University websites.
答案
A
解析
录音提到,本周录取的新生会收到一封信,信中列出了开学周学生要去的地方(where they will need to be),A项概括了相关含义,是正确答案。录音提到,学生的乐趣可能是在新生课堂上结识新朋友和探索校园,但B项“大学的乐趣”与题目所说的信件内容无关。新生可以在开学周了解课程内容、课表以及一些有用的网站。C项和D项都是开学周的活动内容,而非题目所问的信件中提及的内容,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3516140.html
相关试题推荐
[originaltext]Intoday’slecture,you’regoingtolearnhowtofindafulfi
[originaltext]FiguresfromtheLaborDepartmentshowedtheUSeconomycreat
[originaltext]FiguresfromtheLaborDepartmentshowedtheUSeconomycreat
[originaltext]FiguresfromtheLaborDepartmentshowedtheUSeconomycreat
[originaltext]Anapplication,orapp,developedbyresearchersattheUnive
[originaltext]W:Thankyoufortakingthejobinterview.Canyousellyourself
[originaltext]W:Thankyoufortakingthejobinterview.Canyousellyourself
[originaltext]W:Thankyoufortakingthejobinterview.Canyousellyourself
[originaltext]W:Doyouknowwhenbasketballseasonstarts?M:ItstartsinOct
[originaltext]Onegoesdeepunderwaterandstarveshisbrainofoxygen.Ano
随机试题
IwasexcitedwhenIsawmanybooksinthe’bookstore.Iwasexcited______som
Duringthenormaldevelopmentofself,achildisaffectedbycertaininflue
Asoneworkswithcolorinapracticalorexperimentalway,oneisimpressed
勤能补拙。Itisdiligencethatmakesupfordeficiency.
[originaltext]NewEnglandisanareaofmountains,valleys,andrivers.It
晕厥的定义是()。A.电解质紊乱所致手足搐搦 B.有效血容量下降引起意识淡漠
女性,19岁,急性病毒性心肌炎全心衰竭患者,服用地高辛0.25mg/d,一周后检
患者女,23岁。停经13周,腹痛,阴道出血比月经多,子宫增大如孕3个月大小,宫口
有关现代企业和传统企业之间的联系,下面说法正确的是()。A.传统企业面临的外
如今,微信朋友圈的各种投票活动让人不胜其烦,网络投票本意是通过一个更大的平台来
最新回复
(
0
)