首页
登录
职称英语
[originaltext] Balloons have been used for sport for about 100 years. There
[originaltext] Balloons have been used for sport for about 100 years. There
游客
2024-02-14
89
管理
问题
Balloons have been used for sport for about 100 years. There are two kinds of sport balloons: gas, and hot air. Hot air balloons are safer than gas balloons, which may catch fire. Hot air balloons are preferred by most balloonists in the United States because’ of their safety. They are also cheaper, and easier to manage than gas balloons. Despite the ease of operating a balloon, pilots must watch the weather carefully. Sport balloon flights are best early in the morning or lute in the afternoon, when the wind is light. Over the years, balloonists have tried unsuccessfully to cross the Atlantic Ocean. It wasn’t until 1978 that three American balloonists succeeded. It took them just six days to make their trip from their homes in the United States to Paris, France. Their voyage captured the imagination of the whole world.
选项
A、The development of balloons.
B、The weather balloons.
C、The history of human being flying.
D、Balloons for recreation.
答案
D
解析
本文介绍了sport balloon及其特征,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3450147.html
相关试题推荐
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
[originaltext]M:Yougirlsreallyloveshopping.!I’mdeadtired.W:Shoptill
[originaltext]Ihaveanannouncementtomakebeforewestartclass.I’mloo
[originaltext]TheCivilWarcameaboutasaresultofmanydifferencesbetw
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]M:Doyouthinkpeopletodaydoagoodjobofplanningforfinanc
[originaltext]Whenasleepydriverhastroubleinkeepinghiseyesonther
[originaltext]Whenasleepydriverhastroubleinkeepinghiseyesonther
随机试题
"Whatdoesthemiddlemandobutaddtothepriceofgoodsintheshops?"Suc
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Collegecosts【C1】______quiteabit,dependinguponthetypeofschool【C2】___
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
A.Na B.葡萄糖 C.白蛋白 D.纤维蛋白 E.清蛋白血浆胶体渗透压
关于半刚性类基层.底基层组成材料技术要求,请回答以下问题。(3)硫酸盐含量超过(
A.壳核-外囊出血 B.丘脑-内囊出血 C.脑桥出血 D.小脑出血 E.
社会发展往往面临多种可选择的道路.其中符合历史发展规律的是( ) A.多数人
关于我国金融中介体系的说法,正确的有()。A.从1984年1月1日起,中国人民
女,25岁。3个月前因工作失误受到领导批评,觉得脸上无光,觉得同事看不起她,在背
最新回复
(
0
)