首页
登录
职称英语
[originaltext] "Loving a child is a circular business. The more you give, th
[originaltext] "Loving a child is a circular business. The more you give, th
游客
2024-02-14
67
管理
问题
"Loving a child is a circular business. The more you give, the more you get, the more you went to give." Penelope Leach once said. What she said proves to be true of my blooded family. I was born in 1931. As the youngest of six children, I learned to share my parents’ love. Raising six children during the difficult times of the Great Depression took its toll on my parents’ relationship and resulted in their divorce when I was 18 years old. Daddy never had very close relationships with his children and drifted even farther away from us after the divorce.
Several years later a wonderful woman came into his life, and they were married. She had two sons, one of them still at home. Under her influence, we became a "blended family" and a good relationship developed between the two families. She always treated us as if we were her own children. It was because of our other mother—Daddy’s second wife-that he became closer to his own children. They shared over twenty-five years together before our father passed away. At the time of his death, the question came up of my mother—Daddy’s first wife—attending his funeral. I will never forget the unconditional love shown by my stepmother when I asked her if she would object to Mother attending Daddy’s funeral. Without giving it a second thought, she immediately replied, "Of course not, Honey. She’s the mother of my children."
选项
A、Love is blind.
B、Love breeds love.
C、Divorce often has disastrous consequences.
D、Happiness is hard to find in blended families.
答案
B
解析
What message does the speaker want to convey in this talk?
主旨题。考查文章的开头和结尾。文中开头提到“Loving a child is a circular business. The more you give, the more you get, the more you want to give.”(爱孩子是一个循环的过程。你付出的爱越多,你得到的就越多,而你愿意付出的就越多)。文中结尾处也提到“Without giving it a second thought, she immediately replied ’Of course not, Honey. She’s the mother of my children.’”(她没有经过任何迟疑便答道:“亲爱的,当然不会。你的母亲也是我的孩子的母亲”)。这句话回应了文章开头的观点。所以[B]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3449376.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofraymaingoalsinthissurveycourseofAmericanpaint
[originaltext]OneofraymaingoalsinthissurveycourseofAmericanpaint
[originaltext]Thelawyersrepresentingtwoeleven-year-oldboysaccusedofk
[originaltext]M:Here’syourroom,you’llstayhereoverthreenights,madam?W
[originaltext]M:Here’syourroom,you’llstayhereoverthreenights,madam?W
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
[originaltext]RooseveltwastheonlypresidentinAmericanhistorywhoserv
随机试题
[originaltext]W:Isthistherightlinetofileaclaim?M:Yeah.It’sth
Whenheappliedfora______intheofficeofthelocalnewspaperhewastoldto
Marysaidthatshewouldratherhavegoneforshoppingwithhercolleaguethang
______RiverflowsthroughNewYorkStateandintoNewYorkCity.A、TheMississipp
职业资格分别由国务院劳动、人事行政部门通过()等方式进行评价,对合格者授
开标应当在招标文件确定的提交投标文件截止时间的()进行。A.同一时间公开
在美术活动中,幼儿们都很用心地在作画、涂色,我来回巡视给个别幼儿辅导,突然张雨轩
道路旅客运输合同成立的时间以()为准。A:客运经营者售出车票 B:班车开始营运
企业取得的与资产相关的政府补助,在总额法下应当在购进资产时冲减相关资产账面价值。
正确的脑出血手术治疗适应证是( )。A.脑桥出血、额叶出血、严重脑室出血 B
最新回复
(
0
)