首页
登录
职称英语
[originaltext] [29/30] Patricia Pania never wanted to be a national public f
[originaltext] [29/30] Patricia Pania never wanted to be a national public f
游客
2024-02-12
79
管理
问题
[29/30] Patricia Pania never wanted to be a national public figure. All she wanted to be was a mother and homemaker. But her life was turned upside down when a motorist, distracted by his cell phone, ran a stop sign and crashed into the side of her car. The impact killed her 2-year-old daughter. Four months later, Pania reluctantly but courageously decided to try to educate the public and to [32] fight for laws to ban drivers from using cell phones while a car is moving. She wanted to save other children from what happened to her daughter. [31] In her first speech, Pania got off to a shaky start. She was visibly trembling and her voice was soft and uncertain. But as she got into her speech, a dramatic transformation took place. She stopped shaking and spoke with a strong voice. For the rest of her talk, she was a forceful and compelling speaker. She wanted everyone in the audience to know what she knew without having to learn it from a personal tragedy. Many in the audience were moved to tears and to action. In subsequent presentations, Pania gained reputation as a highly effective speaker. Her appearance on a talk show was broadcast three times, transmitting her message to over 14 million people. [32] Her campaign increased public awareness of the problem, and prompted over 300 cities and several states to consider restrictions on cell phone use.
选项
A、She stopped being a homemaker.
B、She became a famous educator.
C、She became a public figure.
D、She quit driving altogether.
答案
C
解析
What was the significant change in Patricia Pania’s life?
文章开头就提到了主人公的生活中发生的巨大变化:“Patricia Pania从来就没有想过要成为公众人物,她只想做个母亲和家庭主妇。但是,当一个司机因为开车打手机而撞到她的汽车的时候,她的生活从此彻底改变了。”由此,说明她成为了公众人物,答案为C。注意:文章并没有说她此后不再是家庭主妇了,所以 A错;B、D根本就没有提到。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3443381.html
相关试题推荐
[originaltext]Womenwhoneedlow-costlegaladvicecanattenddayorevenin
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcollegetu
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcollegetu
[originaltext]Iliveinabigoldhouse.Atnightyoucansometimeshearst
[originaltext]M:Didyoutakethesepictures?They’reverygood.W:Yes,Ithin
[originaltext]M:CouldyouremindmewhenwegettoBuckinghamPalace,please?
[originaltext]M:CouldyouremindmewhenwegettoBuckinghamPalace,please?
[originaltext]M:CouldyouremindmewhenwegettoBuckinghamPalace,please?
[originaltext]M:CouldyouremindmewhenwegettoBuckinghamPalace,please?
[originaltext]M:CouldyouremindmewhenwegettoBuckinghamPalace,please?
随机试题
[originaltext]Mr.Wangisnotinnow.CanItakeamessageforhim?[/originalte
[originaltext]Q:MayIhaveyourticket,please?[/originaltext][originaltext]Q
Whenaconsumerfindsthatanitemsheorheboughtisfaultyordoesnotli
A每个图形中两个方格内的黑点数之和等于第三个方格内的黑点数,且以最多黑点为终点的顺时针方向黑点数不会减少。
要素饮食护理时,下列哪项不正确( )A.可以通过口服、鼻饲、经肠道瘘口 B.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列有关颈椎病的诊断治疗哪些是错误的A.颈椎病是颈椎骨质增生所致,常伴有上肢放射
船舶领到卫生检疫机关签发的入境检疫证后,可以降下检疫信号。( )
下列人力资源管理举措中,与外部成长战略相匹配的是()。A.为组织招募大量新员
患者女性,75岁,近1周来出现恶心、呕吐,呕吐物中出现咖啡样物。进一步追问病史,
最新回复
(
0
)