首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Lisa, Lisa! Over here, darling! It’s wonderful to see you. Oh,
[originaltext]M: Lisa, Lisa! Over here, darling! It’s wonderful to see you. Oh,
游客
2024-02-09
70
管理
问题
M: Lisa, Lisa! Over here, darling! It’s wonderful to see you. Oh, Lisa, you look marvelous.
W: Oh, Paul, you look tired. Two months away in the capital? Paul, I think you’ve been working too hard.
M: I’m fine. The city is very hot at this time of the year. It’s good to get back to some fresh air. You know, Lisa, what they say about pregnant women really is true.
W: What’s that Paul?
M: They say they look beautiful.
W: Well, I’ve had a lot of tension while you’ve been studying hard on your course in D.C.
M: Oh?
W: Oh, don’t worry. All for a man over 50, father has told all his business friends the good news about the baby. And the phone hasn’t stopped ringing.
M: Oh, look, darling. There’s a taxi.
W: Paul, tell me about the special project you mentioned on the phone. You sounded very excited about it!
M: You know, I’ve learned a lot from the project. I’m surprised that we’re still in business.
W: That’s because we have a wonderful sales manager you!
M: Thanks. But that’s not the problem at all. Lisa, our little company. And it is little compared to the giants in the city. Our little company’s in danger. We are out of date. We need to expand. If we don’t, we will be swallowed up by one of the giants.
13. What do we learn about Lisa?
14. What do we learn about the man from the conversation?
15. What does the man say about his company?
选项
A、She is pregnant.
B、She is over 50.
C、She has just finished her project.
D、She is a good saleswoman.
答案
A
解析
推理判断题。对话中男士对女士说,关于怀孕女性的说法确实是正确的;女士也对男士提到,父亲已经把关于这个小宝宝的好消息告诉他在商业圈的朋友们了。由以上信息可以推测,女士已经怀孕了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3434845.html
相关试题推荐
[originaltext]WastingtimeontheInternetmightactuallybebeneficialto
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]W:Ijustreadacuriousfact.Didyouknowthatpeoplewhospend
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
[originaltext]M:Doyouwanttogotothelecturethisweekend?Iheartheguyw
随机试题
PASSAGETWOKidsexposedtoviolenceperformpoorer.根据第七段第三句可知,Ellen和同事们发现,如果孩子们住
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuin
It’smyhonortobeheretonight.OurorganizationiscalledtheNoiseA
Youaretowriteinnolessthan120wordsonthetopicOntheSignificanceofC
(2017年真题)关于基金从业人员“专业审慎”职业道德规范的基本要求,下列描述正
基金持有的金融资产和承担的金融负债通常归类为()和金融负债。A.持有至到期投资
对已聚集的血小板有非常明显的解聚作用的是A:桃仁B:水蛭素C:川芎嗪D:红
新建商品房销售代理业务基本流程中,销售准备的销售现场准备包括( )等。A.搭建
当两个等位基因共同影响一个人的特征时,其遵循的遗传规则是A.显性一隐性遗传 B
关于汇兑的下列表述中,符合法律制度规定的有()。A.单位和个人均可使用汇兑
最新回复
(
0
)