首页
登录
职称英语
[originaltext]M: I have a reservation for tonight, and I just want to check in.
[originaltext]M: I have a reservation for tonight, and I just want to check in.
游客
2024-02-08
66
管理
问题
M: I have a reservation for tonight, and I just want to check in.
W: Sure. What’s your name?
M: Mike Adams.
W: Let me check here. Here’s your key. You’re in room 360.
M: Okay, what time is the restaurant open for breakfast?
W: It serves breakfast from 6;30 to 10;00 a.m.
M: And where’s the exercise room? I’d like to run a couple of miles before going to bed tonight.
W: It’s on the second floor, and it’s open till 10;00 tonight, but the treadmill doesn’t work.
M: What a pity! Do you have wireless Internet in the rooms?
W: We do, for $7.95 a night.
M: 1 thought something like that would be free.
W: No, sorry.
M: Forget that. And every room has a refrigerator, right?
W: We can have one put in your room for an additional $ 10 a night.
M: I thought something like that would be included in the price of the room.
W: Sorry, sir.
M: It kind of irritated me when hotels nickel-and-dime their customers like this. I mean all the other hotels provide these amenities for free.
W: Sorry, sir. It’s just the way it is at this hotel.
M: I’ve had it. I’ll just try the hotel across the street. I’m sure they’ll give me better service.
W: Okay, but you’d be canceling your reservation here, so we’ll have to charge you a cancellation fee of 50% of the cost of the room.
M: Forget it. I can’t win either way.
13. What can we learn about the hotel’s facilities?
14. Why does the man get angry?
15. What will the man most probably do?
选项
A、Try another hotel.
B、Stay at the hotel.
C、Talk to the manager.
D、Pay the cancellation fee.
答案
B
解析
推理判断题。对话结尾处男士表示他受够了,要到对面那家旅馆住,而女士说这样的话男士需要交纳50%的房费作为违约金,男士表示无论如何他都没法赢。由此可知,男士可能将继续住在这家旅馆。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3433507.html
相关试题推荐
[originaltext]TheChineseNewYearisnowpopularlyknownastheSpringFes
[originaltext]TheChineseNewYearisnowpopularlyknownastheSpringFes
[originaltext]TheChineseNewYearisnowpopularlyknownastheSpringFes
[originaltext]Asignificanteffortwillbewagedthisyeartobringmorestate-
[originaltext]Asignificanteffortwillbewagedthisyeartobringmorestate-
[originaltext]M:HeyMarkus.IhaveaquestionI’dliketoaskyou.W:Yes.Go
[originaltext]M:HeyMarkus.IhaveaquestionI’dliketoaskyou.W:Yes.Go
[originaltext]M:WhatarelationshipStevenandhisfatherhave!W:Don’tthey?
【B1】[br]【B11】[originaltext]TheTomatoGrowersAssociation,orTGA,hasse
【B1】[br]【B6】[originaltext]TheTomatoGrowersAssociation,orTGA,hasset
随机试题
PASSAGETWOKidsexposedtoviolenceperformpoorer.根据第七段第三句可知,Ellen和同事们发现,如果孩子们住
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuin
It’smyhonortobeheretonight.OurorganizationiscalledtheNoiseA
Youaretowriteinnolessthan120wordsonthetopicOntheSignificanceofC
(2017年真题)关于基金从业人员“专业审慎”职业道德规范的基本要求,下列描述正
基金持有的金融资产和承担的金融负债通常归类为()和金融负债。A.持有至到期投资
对已聚集的血小板有非常明显的解聚作用的是A:桃仁B:水蛭素C:川芎嗪D:红
新建商品房销售代理业务基本流程中,销售准备的销售现场准备包括( )等。A.搭建
当两个等位基因共同影响一个人的特征时,其遵循的遗传规则是A.显性一隐性遗传 B
关于汇兑的下列表述中,符合法律制度规定的有()。A.单位和个人均可使用汇兑
最新回复
(
0
)