首页
登录
职称英语
[originaltext] There was a gardener who looked after his garden with great c
[originaltext] There was a gardener who looked after his garden with great c
游客
2024-02-08
73
管理
问题
There was a gardener who looked after his garden with great care. To water his flowers, he used two buckets. One was a shiny and new bucket. The other was a very old and worn-out one, which had seen many years of service, but was now past its best.
Every morning, the gardener would fill up the two buckets. Then he would carry them along the path, one on each side, to the flowerbeds. The new bucket was very proud of itself. It could carry a full bucket of water without a single drop spilled. The old bucket felt very ashamed because of its holes: before it reached the flowerbeds, much water had leaked along the path.
Sometimes the new bucket would say, "See how capable I am! How good it is that the gardener has me to water the flowers every day! I don’t know why he still bothers with you. What a waste of space you are!"
And all that the old bucket could say was, "I know I am not very useful, but I can only do my best. I am happy that the gardener still finds a little bit of use in me, at least."
One day, the gardener heard that kind of conversation. After watering the flowers as usual, he said, "You both have done your work very well. Now I am going to carry you back. I want you to look carefully along the path."
Then the two buckets did so. All along the path, they noticed, on the side where the new bucket was carried, there was just bare earth; on the other side where the old bucket was carried, there was a joyous row of wild flowers, leading all the way to the garden.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What was the old bucket ashamed of?
20. What was the new bucket’s main purpose of making conversations with the old one?
21. Why was the old bucket still kept by the gardener?
选项
A、His past.
B、His aging.
C、His manner.
D、His leaking.
答案
D
解析
第20和21题选项中的the old one,its beautiful looks,gardener’s和function表明,本题中his可能指代旧工具,并结合选项中的past(过去),aging(老化),manner(态度)及leaking(渗漏)推测,本题可能考查旧工具的某个特征。短文中提到The oldbucket felt very ashamed because of its holes,紧接着后面给出解释:等到了花圃,大部分水都已经洒了,故答案为D)。because of后面的内容常为考查
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3433000.html
相关试题推荐
[originaltext]Ididn’tknowthecityatallandwhatismore,Icouldn’tsp
[originaltext]M:Whatwasitlikeworkingwiththoseyoungstars?W:Itwasagre
[originaltext]M:Whatwasitlikeworkingwiththoseyoungstars?W:Itwasagre
[originaltext]M:Whatwasitlikeworkingwiththoseyoungstars?W:Itwasagre
[originaltext]Thekeyquestionforanyonlychildisthis:Whywereyouan
[originaltext]Thekeyquestionforanyonlychildisthis:Whywereyouan
[originaltext]China,theworld’slargestconsumerandproduceroftobacco,
[originaltext]China,theworld’slargestconsumerandproduceroftobacco,
[originaltext]Therearethreekindsofthingsyouneedtolearnifyouwantto
[originaltext]Therearethreekindsofthingsyouneedtolearnifyouwantto
随机试题
WhoisTom?[br][originaltext]F:What’syourbrother’sname,Mike?M:Hisname
[originaltext]M:Jenny,whatdoyouthinkamillionaireshouldbetike?W:Well
Sam:Oh,Iamfeelingdizzynow.YouknowIhavejustenjoyedmuchbeer.Tracy:
IfsomeoneisintheUnitedStatesforgood,itmeansheisthere______.A、todo
Theonlychildisthoroughly________becausehisparentsalwaysgivehimwhatever
DearSir,IwillgraduatefromShanghaiUniversityofInternationalBusiness
______equaleducationaladvantages,therewillbenodifferenceinaveragestan
某日上午10时10分。A建设集团承建的电视台演播中心裙楼工地发生一起职工因工伤亡
()是美国历史上第二次资产阶级革命,废除了奴隶制度,促进了资本主义的发展。
因纳税义务人违反规定而造成的少征关税情形,海关可以自纳税义务人缴纳税款或者货物、
最新回复
(
0
)