首页
登录
职称英语
[originaltext] A community theatre is an important part of almost every city
[originaltext] A community theatre is an important part of almost every city
游客
2024-02-05
70
管理
问题
A community theatre is an important part of almost every city or town in the United States. There are over 2,000 community theatres in the United States today. About 4.5 million people work or perform in these theatres for an audience of more than 50 million people annually. These theatres are amateur organizations and are different from professional theatre companies. A community theatre may have its own building or perform in a school or church hall. (4) The actors and actresses do not receive money for their work in the community theater. They have other jobs to support themselves instead. Small communities can’t support a full-time theatre. They cannot pay actors, directors or stage workers, so the theatre participants work for free. (5) One purpose of community theatre is to provide an opportunity for creative work. Many people join in community theatres because they want to perform or to be creative. Several people in a community theatre group were asked why they join. Each one said he or she needed to be creative, to do something original. One man said, “I love to act. It’s the only time I feel alive.” Another said, “I have a very boring job. In the play, I can create something.” One woman said, “My whole life is occupied by my husband and family. I need something more than that.”(6) Another purpose of community theatre is to educate and improve the community. Theatre is an art that also introduces new ideas to the audience.
4. How are community theatres different from professional theatre companies?
5. What opportunity does the community theatre provide to the people in a community?
6. What’s another purpose of community theatres according to the passage?
选项
A、The actors and actresses only perform in their own communities.
B、The actors and actresses are not paid for their performance.
C、They exist only in small communities.
D、They only put on shows that are educational.
答案
B
解析
事实细节题。根据文中的关键句“The actors and actresses do not receive money for their work in the community theater.”可知演员们为社区剧场演出是免费的。故答案选 B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3424061.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbe
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbe
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbe
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbe
[originaltext]Whenpeoplesucceed,itisbecauseofhardwork,butluckhas
[originaltext]Whenpeoplesucceed,itisbecauseofhardwork,butluckhas
[originaltext]Mrs.Joneswasveryfondofsinging.Shehadaverygoodvoic
[originaltext]Mrs.Joneswasveryfondofsinging.Shehadaverygoodvoic
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch
随机试题
Nowresearchersaredirectingmoreattentiontothesocialandculturalimpetus
A.attemptB.chargedC.crucialD.delicateE.essentiallyF.eventually
"We’relateandtheplayhasstarted.""Iwonderhowlongago______."A、diditb
Thestrikeisgoingonasboththemanagementandworkersare__________.A、incomp
[originaltext]Ifyoufeeltiredallthetime,youdon’tnecessarilyneedto
小鸡的一家 3.基本要求: (1)试讲时间约10分钟; (2)完整演唱
以下属于路基的几何的要素有( )。A.道路纵坡 B.路基宽度 C.路基高度
(2016年真题)期货从业人员受到机构处分,或者从事的期货业务行为涉嫌违法违规被
《土地管理法》规定,国家实行占用耕地补偿制度。下列关于这一制度的哪一表述是错误的
患者,女,13岁。进行性开口困难7年,5岁时曾发生颏部对冲性损伤。现检查面部明显
最新回复
(
0
)