首页
登录
职称英语
[originaltext] Mrs. Jones was very fond of singing. She had a very good voic
[originaltext] Mrs. Jones was very fond of singing. She had a very good voic
游客
2024-02-08
72
管理
问题
Mrs. Jones was very fond of singing. She had a very good voice, except that some of her high notes tended to sound like a gate which someone had forgotten to oil. Mrs. Jones was very conscious of this weakness, and took every opportunity she could find to practice these high notes. As she lived in a small house, where she could not practice without disturbing the rest of the family, she usually went for long walks along the country roads whenever she had time, and practiced her high notes there. Whenever she heard a car or a person coming along the road, she stopped and waited until she could no longer be heard before she started practicing again, because she was a shy person, and because she was sensitive about those high notes. One afternoon, however, a fast open car came behind her so silently that she did not hear it until it was only a few yards away from her. She was singing some of her highest and most difficult notes at the time. As the car passed her, she saw an anxious expression suddenly come over its driver’s face. He put his brakes on violently, and as soon as the car stopped, he jumped out and began to examine his tires carefully. Mrs. Jones dared not tell him what the noise he had heard had really been, so he got back into his car and drove off, as puzzled as he had been when he stopped.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What did Mrs. Jones often practice?
17. Why did the driver stop the car?
18. Where did the noise come from?
选项
A、The noise came from the tires.
B、The noise came form the brakes.
C、The noise came from Mrs. Jones’ singing.
D、The noise came from another car passing by.
答案
C
解析
细节题。很容易就可以从文章中推断出来噪音是Jones夫人唱的高音。故C项符合题意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3434046.html
相关试题推荐
[originaltext]Thestoryofsilkisafascinatingone.About4,000yearsago
[originaltext]Everywherewelook,weseeAmericansrunning.Theyrunforeve
[originaltext]Everywherewelook,weseeAmericansrunning.Theyrunforeve
[originaltext]SmokingisthemostimportantcauseofdiseaseanddeathintheU
[originaltext]SmokingisthemostimportantcauseofdiseaseanddeathintheU
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy.Sure.What’sup?
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy.Sure.What’sup?
[originaltext]W:Hey,Li,doyoumindifIceaseworkalittleearlytoday?Iw
[originaltext]W:Hey,Li,doyoumindifIceaseworkalittleearlytoday?Iw
[originaltext]W:Doyougotoworkonfooteveryday?M:Well,it’stoofartow
随机试题
Sometimes,overaspanofmanyyears,abusinesswillcontinuetogrow,gene
HowdidtheBritishsolvetheirproblemswithlace?A、Theysmuggledthemachinet
______thebadwhethertheywenttoattendthemeeting.A、ThoughB、AlthoughC、In
A.人参皂苷RbB.人参皂苷RcC.人参皂苷RdD.人参皂苷ReE.人参皂苷R属
周先生,45岁,企业主管,身高175cm,体重95kg,血压135/85mmHg
用玻片法做网织红细胞计数的缺点是()A.容易使血液中水分蒸发B.染色时间较试管
20世纪初至二三十年代,中国内地的一些大学开始从事社会服务教学并从事服务实践活动
卫生行政部门在收到医疗事故争议处理申请后决定受理。自决定受理之日起,应将受理决定
材料题 根据下面材料,回答97-100题。 某建筑工程公司最近几年的承包额如
下列关于桥梁基础施工机械的钻孔设备的说法,正确的是( )。A.全套管钻机主要用于
最新回复
(
0
)