首页
登录
职称英语
[originaltext] Millions of people are struggling to understand their paychec
[originaltext] Millions of people are struggling to understand their paychec
游客
2024-01-23
79
管理
问题
Millions of people are struggling to understand their paychecks or calculate money in shops, campaigners have said. Being bad at maths should no longer be seen as a badge of honor or down to genetics, (3) according to National Numeracy, a new organisation which aims to challenge the nation’ s negative view of the subject. Chris Humphries, chairman of the group, said that poor maths skills can affect an individual’ s life, leaving them at a higher risk of being excluded from school or out of work. Figures from a government survey published last year show that 17 million adults in England have basic math skills that are, at best, same as an 11-year-old, he said. Speaking of the launch of the National Numeracy, Mr. Humphries said, " That’ s a scary figure, because what it means is they often can’ t calculate or give change. "
Mike Ellicock, chief executive of National Numeracy, said, " We want to challenge this ’ I can’ t do maths’ attitude that is prevalent in the UK," (4) adding that it is vital that all primary school teachers understand key maths concepts as young children who fail to learn the basics will suffer later on.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What does the organisation National Numeracy aim to do?
4. What is vital according to the chief executive of National Numeracy?
选项
A、Children take maths courses at an earlier age.
B、The public sees the value of maths in their life.
C、British people know how to do elementary calculations.
D、Primary school teachers understand basic maths concepts.
答案
D
解析
题干问的是根据国家数学能力中心执行总裁的说法,什么是至关重要的。新闻最后提到,小学老师理解基本的数学概念是很重要的,因为孩子们基础没有打好将来是会受到影响的,故答案为D(小学老师要理解基本数学概念)。A项(孩子们要更早地学习数学)新闻中未提及,故排除。B项(公众要认识到数学在他们生活中的价值)和C项(英国人知道怎么做基础计算)均与新闻内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388715.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Wow,congratulations,Simon!Theplacelooksabsolutelyamazin
[originaltext]W:Wow,congratulations,Simon!Theplacelooksabsolutelyamazin
[originaltext]W:Mr.Smith,it’sapleasuremeetingyou.M:Nicetomeetyou,t
[originaltext]W:Mr.Smith,it’sapleasuremeetingyou.M:Nicetomeetyou,t
[originaltext]W:Mr.Smith,it’sapleasuremeetingyou.M:Nicetomeetyou,t
[originaltext]W:Hello,Mr.Brown.Iwasexpectingyourcall.Mysecretaryt
[originaltext]Apieceofhistoryhasbeenfoundthankstoaboytrippingon
[originaltext]Apieceofhistoryhasbeenfoundthankstoaboytrippingon
[originaltext]Apieceofhistoryhasbeenfoundthankstoaboytrippingon
[originaltext]There’sanendlessamountofscientificdataprovingthatdogs
随机试题
Thereisameasurablerelationbetweenhowmuchapersonlearnsandhisatti
[originaltext]Ifyoufeellikeyouhadonetoomanydrinksoverthewinter
A—annualbonusB—basicsalaryC—benefit
[originaltext] (3)ItalianshavebeentryingformonthstoguesstheSuperEnal
【教学过程】 环节一:课堂导入 视频:一家与众不同的百货公司 这家与众不同的百货公司的与众不同之处在于,它设立了一个咨询服务亭,当顾客买不到需要的商
在操作平台的安全防范规定中,移动式操作平台的面积不应超过( )m2,高度不应超过
基金托管人对不同类型的基金监督的内容基本是一致的。()
银行机构市场准人的主要目标包括()。A.维护银行市场秩序 B.保护存款者利益
(2019年真题)试卷附图11-图15中,图示饮片为天麻的是 A. B.
左旋多巴抗帕金森病的作用机制是A.在外周脱羧变成多巴胺起作用 B.促进脑内多巴
最新回复
(
0
)