首页
登录
职称英语
[originaltext] [5]Scientists say a huge percentage of bird species are in da
[originaltext] [5]Scientists say a huge percentage of bird species are in da
游客
2024-01-23
65
管理
问题
[5]Scientists say a huge percentage of bird species are in danger because their habitats, or homelands, are disappearing.
Traditional migration paths take birds through countries that are not protecting locations to stop, rest and feed.
The scientists studied the migration, or flight, paths, of almost 1,500 species. They decided that 91 percent of them passed through dangerous areas.
[6]The major danger for migratory birds is development. Building and paving has covered over nature where birds stop and feed as they move from one part of the world to another.
For example, a bird called the bar-tailed godwit migrates from its breeding grounds in the Arctic. It flies all the way to the southern hemisphere in Australia and New Zealand. Along the way, the small birds stop at Yellow Sea mudflats in China, North Korea and South Korea. One of the scientists who worked on the study says [7] "many of these critical sites have been lost to land reuse owing to urban, industrial and agricultural expansion."
5. Why are bird species in danger according to the news report?
6. What do we learn about migratory birds from the news?
7. What is the reason for the lost of critical sites for migratory birds?
选项
A、The biggest danger for them is development.
B、Few of their paths are dangerous.
C、They never stop as they move.
D、They have no place to feed as they move.
答案
A
解析
新闻提到对于迁徙的鸟而言,最主要的危险是发展(The major danger for migratory birds is development),A与新闻表述一致,其中的biggest与major同义。B“它们迁徙的路途少有危险之处”与新闻内容相反,新闻中说大部分路途都有危险(91 percent of them passed through dangerous areas)。C“它们迁徙过程中从不停歇”和D“它们在迁徙时没有地方供它们觅食”都与新闻不一致。新闻中有几处地方都提到鸟儿会在迁徙的过程中停下来觅食(birds stop and feed as they move from one part of the wondtoanother),故C、D错误。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386896.html
相关试题推荐
Aremarkablevarietyofinsectsliveinthisplanet.Morespeciesofinsects
Aremarkablevarietyofinsectsliveinthisplanet.Morespeciesofinsects
Aremarkablevarietyofinsectsliveinthisplanet.Morespeciesofinsects
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertisedinthepaper.Thi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertisedinthepaper.Thi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertisedinthepaper.Thi
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]M:Doyourememberthewonderfulfilmonspaceexplorationwewat
随机试题
GoingtosummercampisalongtraditionintheUS.Some8millionchildren
WhathasthepolicedoneonSaturday?[originaltext]Policeissuedastunnin
Languageisthemeansbywhichthethoughtsandfeelingsofonepersonare
[originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthesequestionsbeforemeexam?M:
在土的基本物理性质试验中,一般采用()测定黏性土的密度。A.环刀法 B.比
患者,女,49岁。近半年出现经行量多,经色淡黯,崩中漏下,精神萎靡,面色晦暗,腰
有关资源的配置,下列说法正确的有()。A.当经济处于一般均衡状态时,资源便实现了
手阳明大肠经原穴为A.三间 B.二间 C.曲池 D.合谷
抽样调查与普查等全面调查相比,()。A.时效性强 B.时效性差 C.时效性
下列与会计估计有关的说法中,错误的是()。A.注册会计师审计本期财务报表时,发
最新回复
(
0
)