首页
登录
职称英语
[originaltext] (5)Tucked inside the U.S. government’s latest update to its o
[originaltext] (5)Tucked inside the U.S. government’s latest update to its o
游客
2024-01-23
75
管理
问题
(5)Tucked inside the U.S. government’s latest update to its official eating advice is this recommendation: "Drink water instead of sugary drinks"—also known as soda.
The frankness of this statement is remarkable, in part, because the Dietary Guidelines released Thursday are, in other ways, anything but direct. For instance, as we’ve reported, instead of explicitly telling Americans to cut their intake of red and processed meats, as an advisory panel of nutrition experts had recommended, (6)the final guidelines hint at meat reduction in subtle terms. That change in messaging may have been linked to pressure from the meat industry.
By contrast, the government’s language on choosing water over sugary drinks is as clear as a glass of pure water. It is not, however, all that easy to find. We spotted it inside this MyPlate, My Wins tip sheet, part of a new campaign the U.S. Department of Agriculture also launched Thursday.
MyPlate, if you recall, is the symbol of a dinner plate divided into portions of fruits and vegetables, grains and proteins that replaced the food pyramid released four years ago. (7)MyPlate is for the general public. It’s an image that ends up in nutrition education materials in doctor’s offices, textbooks, school cafeterias and lots of other places.
5. What’s the U.S. government’s latest official eating advice?
6. Why does the final guide hint at meat reduction in subtle terms?
7. What’s the target group of MyPlate?
选项
A、Because of pressure from the meat industry.
B、Because of nutrition experts’ recommendation.
C、Because of government’s pressure.
D、Because of opposition from the consumers.
答案
A
解析
新闻中提到,最终的膳食指南只是用不明确的字眼(subtle terms)来建议来降低食肉类,作出这一改变可能与来自肉类制造业的压力有关(pressure from the meat industry),故A正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386579.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
随机试题
Accordingtothewriter,themainproblemtoourenvironmenttodayis______.[b
Awriterwhowantstoconvincehisreade
阅读以下说明,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸对应的解答栏内。 【说明】
A.1/2 B.1/4 C.1/8 D.1/16
A.栓剂B.注射剂C.粉针剂D.气雾剂E.膜剂采用特殊耐压容器的是()。
A. B. C. D.
下列符合实施素质教育要求的是( )A.学校在节假日期间正常上课 B.数学
甲公司实行非累积带薪缺勤货币补偿制度,补偿金额为放弃带薪休假期间平均日工资的2倍
租赁一台设备,价值200万元,租期为十年,租赁后期满的残值10万元,归公司所有,
根据增值税法律制度的规定,下列关于小规模纳税人征税规定的表述中,不正确的是()
最新回复
(
0
)