首页
登录
职称英语
[originaltext] (3)UNICEF says more than 3,700 children across west Africa ha
[originaltext] (3)UNICEF says more than 3,700 children across west Africa ha
游客
2024-01-23
65
管理
问题
(3)UNICEF says more than 3,700 children across west Africa have lost one or both parents to Ebola. "Doctors without borders" Axelle Vandoornick said the growing number of Ebola orphans is a crisis of its own. Child care services in Sierra Leone are almost nonexistent.
Ministry of health social services officer Doris Mansare is in charge of running Kailahun’s first Ebola children center for orphans. She said "it’s difficult for us to find family members, so this temporary care center was established to basically insure that we get the children from the treatment center."
Vandoornick said it can be hard to find surviving family. Ebola is wiping out entire families because the disease spread inside the families easily.
Doris said she hopes the new center will help the growing number of orphans, but she worries about their future. (4)Vandoornick hopes there will be many child care centers set up across Sierra Leone.
3. How many kids have lost parents to Ebola in West Africa?
4. What is Vandoornick’s hope?
选项
A、More surviving family can be found in Sierra Leone.
B、The center will help the growing number of orphans.
C、The orphans can have a promising future.
D、There will be more child care centers in Sierra Leone.
答案
D
解析
新闻最后谈到Vandoornick希望在Sierra Leone国内建立更多的儿童关爱中心。故D为答案。新闻中提到Vandoornick表示很难找到幸存的家庭,A“可以找到更多幸存的家庭”错误。B“新中心能够帮助越来越多的孤儿”是Doris的希望。新闻随后提到Doris对孤儿的未来充满担心,故C不对。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3386533.html
相关试题推荐
必须保证孩子们的安全。Children’ssafetymustbeguaranteed.汉语原句要表达的重点是宾语“孩子们的安全”,而主语无需强调(该句
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
Accordingtothiswriting,Valentine’sDayis______.[br]Whichofthefollowin
Tobepassivemaybetakeninthreeways.Firstly,initsmoststrictsense,
Theteachersuggestedthepupilsarrivingattheschoolonehourbeforeclasses
LackofVitaminAistheleadingcauseofblindnessamongchildrenindevelo
各种类型的肠梗阻均需手术治疗。()
对辖区内异地基金管理公司的分支机构进行日常监管的主体是( )。A.中国证监会机
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
考评者对被考评者容易心存顾虑,致使考评的结果缺乏客观公正性的绩效考评方式是(
某日,陈某因生活琐事将肖某打伤。当地公安局询问了双方和现场目击者并做了笔录,但未
动脉粥样硬化最好发的部位是() A.主动脉 B.肾动脉 C.脑动脉 D.
最新回复
(
0
)