首页
登录
职称英语
[originaltext] A recent study found that 10 percent of British children suff
[originaltext] A recent study found that 10 percent of British children suff
游客
2024-01-21
63
管理
问题
A recent study found that 10 percent of British children suffer from math anxiety. This means they have overwhelming negative emotions towards the subject, ranging from rage to despair. Other emotions triggered by math include feelings of tension and frustration. Physical symptoms include a racing heart or struggling to catch breath.
The phenomenon of math anxiety is characterized as a general sense of feeling that the subject is hard compared with other subjects leading to a subsequent lack or loss of confidence.
Researchers said they investigated individuals’ attitudes towards mathematics because of what could be referred to as a mathematics crisis in the UK. There’s a widespread misunderstanding that only low performing children suffer from math anxiety. People automatically assume children are anxious about math because they are poor achievers.
In fact, more than three quarters of children with high levels of math anxiety are normal to high achievers.
Probably their math anxiety will go unnoticed because their performance is good. But in the long term their performance is negatively affected.
So the real danger here is that children who will completely able to do math at a normal level may keep away from it because they feel anxious.
Math anxiety can severely disrupt students’ performance in the subject in both primary and secondary school. But importantly—and surprisingly—this new study suggests that the majority of students experiencing math anxiety have normal to high math ability.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What did a recent study find about some British children?
17. What is the widespread misunderstanding about math anxiety?
18. What does the passage say about British students with math anxiety?
选项
A、It will gradually pass away without teachers’ help.
B、It affects low performing children only.
C、It is related to a child’s low intelligence.
D、It exists mostly among children from poor families.
答案
B
解析
短文中提到,有一种普遍的误解认为只有表现不佳的儿童才会患上数学焦虑,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3382634.html
相关试题推荐
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAme
AmItounderstandthathisnewpost______noresponsibilitywithitatall?A、kee
[A]local[I]recalling[B]responsible[J]function[C]originally[K]excha
[originaltext]M:Idon’tknowwhatIcouldhavedonetomakeBobsomadatme.
下列麻疹一般治疗护理的注意事项中,错误的是A.隔离休息 B.及早使用抗生素预防
下列各项关于多式联运的必备条件的说法正确的是( )。 A.发货人与负责全程
[多选题]心理咨询师应持有的正确咨询态度包括( )。A.尊重 B.通情达理
A.25℃以下 B.40℃以上 C.50℃以上 D.60℃ E.150℃
下列项目中,不属于水电工程总概算的是()。A.枢纽工程概算 B.建设征地和移民
女性,26岁,已婚,主因阴道大量脓性分泌物,外阴、阴道烧灼感,伴尿频、尿痛就诊,
最新回复
(
0
)