首页
登录
职称英语
Dina Borzekowski made a study of a group of third-grade students from six Ame
Dina Borzekowski made a study of a group of third-grade students from six Ame
游客
2025-07-01
34
管理
问题
Dina Borzekowski made a study of a group of third-grade students from six American schools. During a school year, nearly 400 students and their parents were asked to report on whether they had such things as televisions and computers in the home, as well as how often the child used them. The children’s language ability was tested (测验) twice over the year. Children who had a television set in the bedroom but did not have a computer at home scored (得分) the lowest, while students without TV in the bedroom but with a computer at home scored the highest. Students who had a television in the bedroom over the school year scored lower than those who had their TV taken away during the same time.
"This study suggests that taking TV sets out of children’s bedrooms, or not putting them there, may be helpful," said Borzekowski. "While this study does not prove (证明) that bedroom TV was the reason for the lower test scores, it suggests that children shouldn’t have TV in their bedrooms. It also suggests that a home computer may help a child’s test scores. The best way was having both: no TV in the bedroom and also a home computer to use. " [br] According to the study, what may be helpful for children’s language study?
选项
A、Bedroom TV.
B、Home computers.
C、Bedroom telephones.
答案
B
解析
细节 题。从文章最后一段最后一句可以看出,家用电脑是有益的,所 以答案选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4141780.html
相关试题推荐
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAme
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAme
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAme
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAme
Manystudentsdonotliketostudyhistory(历史).Theysaythatthereare【C1】____
Manystudentsdonotliketostudyhistory(历史).Theysaythatthereare【C1】____
Manystudentsdonotliketostudyhistory(历史).Theysaythatthereare【C1】____
Manystudentsdonotliketostudyhistory(历史).Theysaythatthereare【C1】____
Manystudentsdonotliketostudyhistory(历史).Theysaythatthereare【C1】____
Mr.Jenkinsworksinamiddleschool.ThereheteacheshisstudentsEnglish.
随机试题
[img]2010q3/ebecfrm_ebfrreadmsdxw_0114_108[/img][br]Atfirstcomputersalesro
ResolvingConflictinaMulticulturalEnvironmentI.Definitionofculture
Researchershavereconstructedanancienthumangenome(基因组)forthefirsttim
下列科学发现中,属于马克思主义哲学产生的自然科学前提的有( )。A.达尔文的生
关于全口义齿修复,下列说法错误的是:()A.有些牙槽骨倒凹有利于义齿固位
半开级配沥青混合料的孔隙率为()。A.3%~6% B.6%~12% C
生后两天的新生儿,一般状态良好,但其网织红细胞5%。血涂片发现计100个白细胞,
在计算沪深300指数时,采用分级靠档的方法,已知自由流通比例为大于40小于等于5
跨度为8m、混凝土设计强度等级为C40的钢筋混凝土简支梁,其下列施工做法正确的是
某双代号网络计划中(以天为时间单位),工作k的最早开始时间为5,工作持续时间为4
最新回复
(
0
)