首页
登录
职称英语
[originaltext] Welcome to Everglades National Park. The Everglades is a watery
[originaltext] Welcome to Everglades National Park. The Everglades is a watery
游客
2024-01-21
74
管理
问题
Welcome to Everglades National Park. The Everglades is a watery plain covered with saw grass that’s home to numerous species of plants and wildlife. At one and a half million acres, it’s too big to see it all today, but this tour will offer you a good sampling. (23) Our tour bus will stop first at Taylor Slough. This is a good place to start because it’s home to many of the plants and animals typically associated with the Everglades. You’ll see many exotic birds and, of course, our world-famous alligators. Don’t worry, there’s a boardwalk that goes across the marsh so you can look down at the animals in the water from a safe distance. The boardwalk is high enough to give you a great view of the saw grass prairie. From there we’ll head to some other marshy and even jungle-like areas that feature wonderful tropical plant life. For those of you who’d like a closer view of the saw grass prairie, you might consider renting a canoe sometime during your visit here. (24) However, don’t do this unless you have a very good sense of direction and can negotiate your way through tall grass. We’d hate to have to come looking for you. You have the good fortune of being here in the winter—the best time of year to visit. (25) During the spring and summer the mosquitoes will just about eat you alive! Right now they’re not so bothersome, but you’ll still want to use an insect repellent.
23. What can people do at the first destination Taylor Slough?
24. What ability should people have if they want to rent a canoe to observe the saw grass?
25. If people come here during the spring and summer, what is the most bothersome problem?
选项
A、See many native plants and animals.
B、Observe many world-famous birds.
C、Look down at the animals on the grass.
D、See the wonderful tropical plant life.
答案
A
解析
短文中提到,他们的观光巴士首先会在泰勒沼泽停下。这是一个开始此次旅行的好地方,因为这里有许多典型的能够联想到大沼泽地国家公园的动植物。因此,人们在泰勒沼泽能够看到许多当地的动植物。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3380910.html
相关试题推荐
[originaltext]ThecampaigngroupAmnestyInternationalsaysithasevidence
[originaltext]TheUnitedStatescentralbankhasraisedanimportantintere
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]W:Jack,Iheardyouwerelookingforajob.Haveyoufoundoney
随机试题
继续教育(continuingeducation)是面向学校教育之后所有社会成员特别是成人的教育活动。随着终身教育思想已经为越来越多的人所接受,人们越来
HowDiversityTrainingInfuriatesMenandFails
Kolb’sLearningStylesPsychologistDavidKolbp
Concernsafewyearsagothatstudentswouldbeforcedtousestimulantsin
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendi
计算机软件只要开发完成就能取得()受到法律保护。A.软件著作权 B.专利权
计算机网络的拓扑结构主要取决于它的()A.路由器 B.资源子网 C.通信
女性,35岁,既往风湿性关节炎病史10年,劳累后心悸气促4年,近来加重,夜间不能
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
男性,45岁,有慢性乙型病毒性肝炎病史多年,因肝区疼痛1周来就诊,体格检查肝大,
最新回复
(
0
)