首页
登录
职称英语
Toronto’s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
Toronto’s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
游客
2024-01-16
76
管理
问题
Toronto’s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edward James Lennox and declared open on Sept. 18, 1899.
Created to provide more space for city officials, it turned out to be the largest building in the city and the largest city building in North America at the time.
Lennox took three years to design the City Hall and it took 11 years to build it. Contemporaries believe that the odd carvings above the Queen Street entrance were actually caricatures (漫画) of councilors at the time.
Lennox even included himself in the caricatures, on the west side of the central arch, and left a strange signature in the stonework of the link portions of the building.
The third City Hall was originally used as councilors’ offices and legal offices, but it is used only as a courthouse today.
When the fourth City Hall (the one we know today) was declared open in 1965, Old City Hall was threatened to be pulled down. It was saved by a group of people called the "Friends of Old City Hall."
The clock tower stands parallel with the middle of Bay Street, rather than with the center of the building. The bells in the tower were not installed until the building opened. Old City Hall was declared a historical site in 1989.
The entire structure cost more than $ 2.5 million to build at the time. This is equal to $ 53 million today. [br] From the passage we learn that______.
选项
A、Toronto spends lots of money yearly developing the city
B、some local residents showed a great interest in protecting the city’ s cultural site
C、the City Council of Toronto hasn’t paid sufficient attention to the protection of the city’s culture
D、the City Hall is still the largest city building in North America today
答案
B
解析
细节题。根据文章第六段最后一句“It was saved by a group of people called the‘Friends of old City Hall.’”可知,这座市政厅被称为“老市政厅之友”的群体拯救了,所以B选项正确。A选项“多伦多每年花大量的钱来发展城市”,文中没有提及;C选项“多伦多市政府对城市文化的保护没有给予足够的重视”,与倒数第二段最后一句将老市政厅列为历史遗迹表述不符;D选项“今天,市政厅仍是北美最大的城市建筑”,文章第二段中提到老市政厅曾经是北美最大的市政建筑,但对今天的情况并没有提到,故排除。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3366807.html
相关试题推荐
—Whynothaveanewmachinedesigned?—______.I’llhavesomeonedoitsoon.A、I
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthene
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthe
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthen
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
AfterbeingtestedinmanyWays,thisnewly-designedmachinewill______inthen
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthe
随机试题
Wheredoesthisinterviewtakeplace?[originaltext]W:Goodmorning,thisisAnn
[originaltext]M:Cathy,Chaostheoryseemstobeabranchofphysicsormathema
[originaltext](16)Intoday’sjobmarket,itisnotuncommonforjobseekers
已知平面区域,计算二重积分
关于编制全国沿海布局规划的意义,下列说法正确的有( )。 A.国家经济社会
(2015年真题)下列购买房地产的行为,不属于免征契税的是()。A.省农科
个案工作是指帮助遇到困难的个人或者家庭调动自身及其周围的资源改善个人与()之间
(2015年真题)清蒸后可消除刺激性,又能增强补脾润肺益肾作用的饮片是( )。
A.增强活血止痛作用 B.增强散瘀止痛作用 C.增强疏肝止痛作用 D.降低
大气发生逆温时( )。A.有利于大气污染物的扩散 B.不利于大气污染物的扩散
最新回复
(
0
)