首页
登录
职称英语
A group of paintings made approximately 15,000 years ago in a cave in the Loire
A group of paintings made approximately 15,000 years ago in a cave in the Loire
游客
2024-01-13
74
管理
问题
A group of paintings made approximately 15,000 years ago in a cave in the Loire River valley in what is now France depicts a number of different animals. One of the animals depicted seems to resemble the chiru, a rare antelope of the Himalayas. Which of the following, if true, best supports the hypothesis that in painting the animal that resembles a chiru the cave artist painted a chiru with which she or he was familiar?
选项
A、There are numerous representations of imaginary animals in cave paintings of similar age.
B、Fossilized remains of a chiru, approximately 16,000 years old, have been found at the northern end of the valley.
C、The cave that contains the depiction of an animal that resembles a chiru contains stylized representations of plant life.
D、Older caves from the same region contain no representations of animals that resemble a chiru.
E、The antlers of the animal in the painting are longer than those of the mature Himalayan chiru.
答案
B
解析
要支持这个洞穴艺术家画的是他或她所熟悉的Chiru,就需要找一个选项表明在这个艺术家生活的那个时代,那个地方存在Chiru这种动物。从(B)选项所陈述的内容,我们很容易推出Chiru这种动物至少在1.6万年之前已经在那个地方出现,比这个艺术家创作壁画的时代早一千多年。由此分析可知(B)是正确答案。(A)和(D)对本题问题的假设构成了反对;(C)中的“植物”与本题无关;(E)引入了与本文推理无关的新的比较,因此(A)、(C)、(D)、(E)均为错误选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358541.html
相关试题推荐
Anartgalleryownerishangingpaintingsforanewshow.Ofthesixpaintingss
Ananalystatafurniturecompanyhasnotedthatthecompanylosesapproximately
Agroupofpaintingsmadeapproximately15,000yearsagoinacaveintheLoire
Jan:PeopleshouldnotgotothenewexhibitionofThornton’spaintings.Thornto
Asmanyas300ofthe720paintingsattributedtoRembrandtmayactuallybethe
Duringthe1980’sapproximately$50billioninprivateinvestmentcapitalisest
Themodernizationprogramforthesteelmillwillcostapproximately51million
Thefundsdistributedin1992foryouthdevelopmentswereapproximately[br]Th
[img]ct_gre6image046[/img]Accordingtothegraphabove,atapproximatelywhats
[img]2014m5x/ct_egreqm_egreqtbz1_0083_20135[/img][br]Approximatelywhatisthe
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01071(20097)[/img][originaltext]F:Igetupat7:00every
•Readthearticlebelowaboutleadershiplessonsforthe21stcentury.•Inmost
Themostnotoriousexpressionofthatchangewaslastyear’sbootlegpublication
IfIhadenoughmoney,I(go)______onatriptoBeijing.wouldgo
[originaltext]W:Didyouseetoday’snewspaper?ThatbuildingoverinCenterVi
1.题目:《中位数》 2.内容: 问题2如表所示是某公司员工月收人的资料.
下列再保险条款中,只可能出现在非比例再保险合同中的是()A.错误、遗漏条
对椎体钩的描述,错误的是()A.前方是颈长肌 B.外侧为椎血管及周围的交感
下列选项中属于内蒙紫草特征的是A.根呈不规则团块状B.表面紫红色或暗紫色,皮部紧
关于老年人的药动学特点,叙述错误的是A.老年人的胃酸分泌减少,对一些酸性药物分解
最新回复
(
0
)