首页
登录
职称英语
What is the main idea of this passage? [br] [originaltext]A libertarian think t
What is the main idea of this passage? [br] [originaltext]A libertarian think t
游客
2023-12-24
75
管理
问题
What is the main idea of this passage? [br]
A libertarian think tank, reckon that eliminating all travel visas to the United States would add between $90 billion and $123 billion in annual tourist spending. By one estimate, introducing visa restrictions can lower trade and foreign direct investment between a pair of countries by as much as 25% .
Globalization has created a handful of metropolises that attract people, capital and ideas from all over the world, almost irrespective of how their national economy is doing. House prices in such places, unsurprisingly, outpace the national average. In our latest round-up of global housing, we find that prices have risen in 20 of the 26 countries we track over the past year, at an average pace of 5. 1% after adjusting for inflation. Prices in pre-eminent cities in these countries, however, have risen by 8. 3% on average.
选项
A、Globalization leads to the increase of housing prices.
B、The wealthier the city, the higher the house prices.
C、Prices have risen at an average pace of 5.1% in 20 countries.
D、Prices have risen by 8. 3% on average in some famous cities.
答案
B
解析
文章的首句是主题句,其中“almost irrespective of how their national economy is doing”告诉我们,无论一个国家的经济现状如何,它们都会造就一些国际性的大都市。而国际大都市的房价都会高于一般城市的价格。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3301589.html
相关试题推荐
Bewasinterestedonlyinthestoryandskippedallthosepassagesoflandscape
[originaltext]下面你将听到的是一段有关中国经济社会发展的讲话。中国的改革开放已经走过了26个年头。26年来,中国发生了翻天覆地的变化。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关经济发展的讲话。Iwouldliketocommentontherelations
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关减轻债务的讲话。Iwanttodaytosetdebtreductioninth
[originaltext]下面你将听到的是一位中国官员在世界经济论坛年会上的一段讲话。主席先生,女士们、先生们:目前,国际形势正处于深刻变化之
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
随机试题
Youcouldhavedonemuchbetteryesterday.Why______?A、didn’tyouB、couldn’tyo
Inhisessay"TheParableoftheTapeworm,"MarioVargasLlosaarguesthatat
Creatingsomuchconfusion,Masonrealizedhehadbettermake______whathewas
[originaltext]M:IhavethiscameraherethatIboughtabout12monthsago.But
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]Abouthalfofall
关于铲运机的使用技术要求的说法中,正确的是()。A.多台拖式铲运机联合作业
防己黄芪汤中黄芪的主要作用是()A.固表止汗 B.祛风行水 C.实卫御
编创器乐合奏曲。要求: 创作低声部。(4分) 低声部旋律必须是高声部的加花
关于托管经营和承包经营的说法,正确的有() Ⅰ.绝大多数的托管经营和承包经
甲省乙市丙县内一家化工厂发生火灾事故,该厂厂长张某在接到现场有关人员报告后,应当
最新回复
(
0
)