首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi there, Martin. How are you going with your Australian studi
[originaltext]W: Hi there, Martin. How are you going with your Australian studi
游客
2023-11-29
81
管理
问题
W: Hi there, Martin. How are you going with your Australian studies tutorial paper?
M: Oh good. I’ve finished it actually.
W: Lucky you. What did you do it on? I’m still trying to find an interesting topic.
M: Well... after some consideration I decided to look at the history of banana growing in Australia.
W:(surprised)Banana growing!
M: Yes, banana growing.
W:(sarcastically)Fascinating, I’m sure!
M: Well... Britney, it’s not as boring as you’d think. And I wanted to tie it into the work I’ve been doing on primary industries and the economy. Anyway I bet there are a few things you didn’t know about bananas!
W: Such as?
M: Such as the fact that bananas were among the first plants ever to be domesticated.
W: Oh, really?
M: Yes, they’re an extremely nourishing food.
W: I suppose you’re going to tell me the whole history of banana growing now, aren’t you?
M: Well, it’d be a good practice run for my tutorial next week I’ll do the same for you some time.
W: OK. So where were these bananas first domesticated?
M: According to my research, the Cavendish banana, which is a type of banana and the first type to be cultivated here, actually originated in China but they had a fairly roundabout route before they got to Australia.
W: You mean they didn’t go straight from China to Australia?
M: No, they didn’t. It seems that in 1826, bananas were taken from South China to England.
W: I suppose they would have made a welcome addition to the English diet.
M: Yes, I’m sure. Well apparently there was an English Duke who was particularly fond of bananas and he used to cultivate them in his hothouse, which is where you have to grow them in England, of course, because of the cool climate and they became quite popular in the UK. So he was the one responsible for cultivating the Cavendish banana which was then introduced into Australia.
W: I see. And we’ve been growing them ever since?
M: Yes.
W: Are they hard to grow?
M: Well, yes and no. To grow them in your garden, no, not really. But to grow them commercially you need to know what you’re doing. You see you only get one bunch of bananas per tree and it can take up to three years for a tree to bear fruit if you don’t do anything special to it. But this period is greatly reduced with modern growing methods, particularly in plantations where you have perfect tropical conditions.
W: Right! So what are you looking at? One year? Two years?
M: No, no, around 15 months in good conditions for a tree to produce a bunch of bananas. And once you’ve got your bunch you cut the bunch and the plant down.
1. What does Britney think about the topic of Martin’s research at first?
2. Why Martin doesn’t want to tell Britney the whole history of banana growing at the moment?
3. What do we learn from Martin’s tutorial paper?
4. According to the conversation, why do bananas have to be grown in the hothouse in the UK?
5. What can we learn from the conversation?
选项
A、Fascinating.
B、Tedious.
C、Interesting.
D、Valueless.
答案
B
解析
女士在听到男士说他的论文主题是香蕉史时大为惊讶,并用嘲讽的口吻挖苦男士,男士随后说:不像你想象的那么无趣啦!可推测女士起初认为男士的研究很无趣,选B项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3229449.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Sowhydidyoudecidetoleave?W:Threeyearsisalongtime
[originaltext]M:Well,Iseefromyourresume,MissGreen,thatyoustudiedat
[originaltext]M:Well,Iseefromyourresume,MissGreen,thatyoustudiedat
[originaltext]W:Youhavespokentousabouthowwecanpreventoure-mailaddr
[originaltext]W:Youhavespokentousabouthowwecanpreventoure-mailaddr
[originaltext]W:Youhavespokentousabouthowwecanpreventoure-mailaddr
[originaltext]W:Youhavespokentousabouthowwecanpreventoure-mailaddr
[originaltext]W:Goodevening.MynameisJennyFowlerandIwouldliketowelc
[originaltext]W:Goodevening.MynameisJennyFowlerandIwouldliketowelc
[originaltext]W:Goodevening.MynameisJennyFowlerandIwouldliketowelc
随机试题
Employersfailto______.[br][originaltext]Employersspendthousandsofdo
PASSAGETHREETheracialissue./Theissueonrace./Theissueonracism.本文从第1段提到奥巴
NurseHomeVisits:ABoostforLow-IncomeParents[A]Nursehomevisi
根据《中国银监会现场检查暂行办法》,现场检查的阶段包括()。A.检查处理
期指理论价格上移一个交易成本之后的价位称为()。A、无套利区间的下界 B、期
在下列网络营销层次中,能够帮助企业降低库存,为实时生产创造条件的是()。A:网上
“夫子循循然善诱人,博我以文,约我以礼,欲罢不能”体现的德育原则是.()。 A
消防水泵的外观质量要求说法错误的是()。A.所有铸件外表面不应有明显的结疤、气
A.首次进口的属于补充维生素、矿物质的保健食品 B.特殊医学配方食品 C.体
关于银行承兑汇票,下面表述错误的是()。A、出票人是在承兑银行开立存款账户的法人
最新回复
(
0
)