首页
登录
职称英语
The stars awaken a certain reverence, because though always present, they a
The stars awaken a certain reverence, because though always present, they a
游客
2023-11-23
111
管理
问题
The stars awaken a certain reverence, because though always present, they are inaccessible. In fact, all natural objects make a similar impression —when the mind is open to their influence. Not even the wisest person can extort from Nature all of her secrets nor exhaust his curiosity by finding out ail her perfection. Nature never became a toy to a wise spirit.
When we speak of Nature in this manner, we mean the integrity of expression made manifold by natural objects. The charming landscape that I saw this morning is indubitable made up of some twenty or thirty farms. This field is the property of Miller, that one the property of Locke, and that one beyond the wood the property of Manning. But none of them owns the landscape. There is property in the horizon which no man has, but it belongs only to him whose eyes can integrate all the parts. This is the best part of these men’ s farms, yet to this their warranty gives no title. The power to produce this delight does not reside in Nature, but in humans, or in the harmony of both, for Nature is not always decked out in holiday attire. The same scene which yesterday breathed perfume and glittered is overspread with melancholy today. Nature always wears the color of the spirit. [br] The phrase "Nature never became a toy to the wise spirit" means which of the following?
选项
A、Educated people do not treat nature as children do.
B、Nature will always conquer even the most learned person.
C、Nature is unpredictable and human beings cannot understand it.
D、A true wise person does not lose his appreciation of nature.
答案
D
解析
文章讲述人类对自然的认识,第一段中“Not even the wisest person can extort from Nature all of her secrets nor exhaust his curiosity by finding out all her perfection.”一句说明了”自然界永远也不会成为智者的玩物”,说明人类不能理解自然界的全部奥妙,因此自然界总是使人们产生某种敬畏的感觉。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3211838.html
相关试题推荐
PASSAGETWOBecauseitstoxicityoutweighsitsbenefits./Itcanneitherprolongp
PASSAGETWO[br]Whydoestheadvertisementalwaysdepictvirile,clean-shaveny
Justinwasalwaysprepared.Hismottowas"Neverthrowanythingout,youneve
Bullyinghasalwaysexistedinschools.Inrecentyears,abetterunderstand
中华民族自古以来从不把人看作高于一切,……Chinesepeoplehaveneverthoughtofhumanbeingsasthehi
Thecentralproblemoftranslatinghasalwaysbeenwhethertotranslatelite
Thecentralproblemoftranslatinghasalwaysbeenwhethertotranslatelite
Thecentralproblemoftranslatinghasalwaysbeenwhethertotranslatelite
Haveyouevernoticedacertainsimilarityinpublicparksandbackgardens
Haveyouevernoticedacertainsimilarityinpublicparksandbackgardens
随机试题
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,Iwouldli
B&ZFromtheDeskofMileMo
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelarge
OnSept.11,thenation’saviationsystemquicklyandsafelylandedalmost4
老龄化社会(anagingsociety)是指老年人口占总人口达到或超过一定的比例的人口结构模型。按照联合国的传统标准是一个地区60岁以上的老人达到
男性,40岁。多饮、多尿、食欲减退伴体重下降4个月。体检:身高171cm,体重6
甲企业是一家2016年设立的重点大型(国务院确定)国有独资公司,该公司在设立董事
下面谱例的曲作者是() A.黄自 B.赵元任 C.沈心工
易伤人血分,可会聚于局部,腐蚀血肉,发为痈肿疮疡的邪气是A.风 B.湿
关于债券的流动性,下面判断错误的是()。A.债券的流动性好于股票 B.国债
最新回复
(
0
)