首页
登录
职称英语
According to the news, what are Defense Department officials expected to do on F
According to the news, what are Defense Department officials expected to do on F
游客
2023-11-23
68
管理
问题
According to the news, what are Defense Department officials expected to do on Friday? [br]
The US military is to throw more ships, planes and personnel into the effort to stem the flow of cocaine and marijuana northward from Latin America. Defense Department officials are expected to announce Friday a plan to detect drug smugglers which includes surveillance by US warships and radar planes in the Caribbean and the use of reconnaissance satellites. Also expected as part of the effort is the expanded use of military personnel to help law enforcement agencies search cargoes at US ports and to increase training of counter-narcotics personnel from Latin American countries. The plan is not expected to include the stationing of warships off the Colombian coast, a controversial proposal rejected by Colombia in January.
选项
A、The use of reconnaissance satellites in Colombia.
B、The training of counter-narcotics personnel.
C、The proposal of stationing warships off the Colombian coast.
D、The expanded use of military weapons.
答案
C
解析
原文最后一句已告诉我们答案,C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3210979.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]Accordingtothepassage,whatwillforgivenessleadto?Lowe
PASSAGEONE[br]Howtodescribethee-commerceinChinaaccordingtothepassag
PASSAGETWO[br]Accordingtothepassage,whattendstogiverisetosportsinj
PASSAGETWO[br]Accordingtothepassage,whencanwegetthemostVitaminD?At
PASSAGEFOUR[br]Accordingtothepassage,whatdoestheopponentsofGooglefe
PASSAGEONE[br]Accordingtotheauthor,whatisthekeymeasuretoreceiveGre
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
AccordingtoOxfordEnglishDictionary,bookis""awrittenorprintedtrea
随机试题
Lookatthenoticebelow.Itshowsalistofstandsatatradefair.Forquesti
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.
Recently,astudentusedhisPersonalDigitalAssistant(PDA)tofilmafema
TheestablishedornationalchurchinEnglandis_____.A、theRomanCatholicChurc
[originaltext]InordertomanwinBritain,boththemanandthewomanmust
关于建筑砌体结构房屋高厚比的说法,错误的是( )。A.与墙体的构造柱无关 B
病历书写基本规范与管理制度规定:病程记录一般应每天记录一次,重危病员和骤然恶化病
功能养心安神,敛汗的药物是A.柏子仁 B.远志 C.合欢皮 D.夜
关于社会公德,以下表述正确的有()。 A.是全体公民在社会交往和公共生活中应该
(2020年真题)患者,女,30岁,因患癫痫,正在服用抗癫痫药,目前计划怀孕,执
最新回复
(
0
)