首页
登录
职称英语
If winning is everything, British anthropologists have some advice: wear re
If winning is everything, British anthropologists have some advice: wear re
游客
2023-11-19
70
管理
问题
If winning is everything, British anthropologists have some advice: wear red. Their survey of four sports at the 2004 Olympic Games in Athens shows competitors were more likely to win their contests if they wore red uniforms or red body armor. "Across a range of sports, we find that wearing red is consistently associated with a higher probability of winning," report Russell A. Hill and Robert A. Barton of the University of Durham in England. Their findings are in Thursday’s issue of the journal Nature. Red coloration is associated with aggression in many animals. Often it is sexually selected so that scarlet markings signal male dominance. Just think of the red stripes on the scowling face of the male Mandrill, Africa’s largest monkey species. But red is not exclusively a male trait. It’s the female black widow spider that is venomous and displays a menacing red dot on her abdomen.
Similarly, the color’s effect also may subconsciously intimidate opponents in athletic contests, especially when the athletes are equal in skill and strength, the researchers suggest. In their survey, the anthropologists analyzed the results of four combat sports at the summer games: boxing, tae kwon do, Greco-Roman wrestling and freestyle wrestling. In those events, the athletes were randomly assigned red protective gear and other sportswear. Athletes wearing red gear won more often in 16 of 21 rounds of competition in all four events. The effect was the same regardless of weight classes, too: 19 of 29 classes had more red winners, and only four. rounds had more blue winners.
The red effect also might come into play in team sports. The anthropologists made a preliminary analysis of the Euro 2004 international soccer tournament, in which teams wore jerseys of different colors in different matches. They found that five teams scored more goals and won more often when they wore shirts that were predominantly red, as opposed to blue or white jerseys.
Scientists don’t precisely know how wearing red might give athletes an advantage. But the color delivers implicit messages of vigor and danger. When people get angry, their faces turn red. It’s also a reason why stop signs are red. So are most Ferraris. [br] The word "intimidate" in paragraph 3 is similar in meaning to ______.
选项
A、threaten
B、imitate
C、distract
D、confuse
答案
A
解析
语义题。第二段提到了红色的威慑作用;第三段开头说与此类似,体育比赛中的红色也会 intimidate对手,可以推出该词大意为“胁迫”,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3200474.html
相关试题推荐
Itwasunwise______youradvice.A、forhimnottoacceptB、forhimnotacceptingC
Today,theAustralianpopulationisstillmainlyofBritish______.A、descentB、d
WhowasJohnMills?[br][originaltext]TheBritishactorJohnMillshasdie
WhowasJohnMills?[originaltext]TheBritishactorJohnMillshasdiedatt
HowIwishyou______hereverything!Shealmostcriedherheartout.A、didnott
TheAmericanbabyboomafterthewarmadetheU.S.adviceunconvincingtop
Nutritionist’sAdviceEatingcorre
Nutritionist’sAdviceEatingcorre
Asasalesman,heworksona(an)______basis,taking10%ofeverythinghesells.
BritishPrimeMinisterTonyBlairseems[br][originaltext]BritishPrimeM
随机试题
Thereare______studentsinourschool.A、fourhundredtwentyB、fourhundredand
Whatdoweknowabouttheman?[br][originaltext]W:Wouldyouliketohavesom
Todaytheaverageworkerispaidlessthan$4anhourinPortugaland$9a
[img]2014m4s/ct_eyyjsdz2012j_eyyjsdreada_0370_20139[/img]Itisjustabouti
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
使用500DPI的打印分辨率打印一幅3×4平方英寸的彩色照片,得到原始的24位真
今后几年,我国要将( )6个机场建设为区域性中型航空客货集散中心。A:北京、浦
患者女性,52岁。间歇性上腹部疼痛10余年,每年秋冬季节好发,劳累后明显。常在进
城市地下空间建设规划,由()批准。A.上一级人民政府 B.城市人大常委会
最新回复
(
0
)