首页
登录
职称英语
Nutritionist’s Advice Eating corre
Nutritionist’s Advice Eating corre
游客
2023-11-19
62
管理
问题
Nutritionist’s Advice
Eating correctly in your 20s and 30s can be a matter of visual aesthetics, rather than a tiresome exercise in milligram counting. Eat by the colors. If you put a rainbow on your plate, you will probably be getting the nutrients you need. Iceberg, potatoes, white bread — these probably are not as loaded with goodies as a riotously colorful plate of sweet potatoes, mixed greens, peppers, and golden roasted chicken! Put the mushy next to the crispy, the smooth next to the noisy. Stop worrying about counting things and worrying about taste and eating.
However, the 20s and especially your 30s may also mark the end of your participation in the work softball team; you may go dancing less than you did before. Your caloric requirements begin to drop. An active woman in her 20s may get away with 2,500 calories a day — she has to see if she is gaining weight on that. Two thousand calories are probably a better target.
Calcium is also important in your 20S. Bones aren’t fully formed in your teens; they continue to strengthen until age 30. Vitamin D is also important in these years — you may get enough from milk if you drink it, or the sun, but Nelson says some women should supplement. You need 200 IU of the vitamin up to age 50, increasing to 400 IU a day from age 50 to 70, and 600 IU above 70.
Magnesium is also important at this age because it can be of some help. Load up on spinach, peanuts, black beans, brown rice, and sea bass. Similarly, vitamin B-6, found in garbanzo beans, sunflower seeds, and avocado, can help with fluid retention. Other sources include red meat, dried fruits, and dried beans, Iron from non-meat sources is absorbed better if vitamin C is added — so throw some orange slices in that spinach salad. [br] Which of the following can help with fluid retention?
选项
A、Vitamin B-6.
B、Calories.
C、Magnesium.
D、Calcium.
答案
A
解析
本题为细节题。在第4段里有句子Similarly,vitamin B-6,found in garbanzo beans,sunflower seeds, and avocado, can help with fluid retention。明确地说明了维他命B-6可以保持体液。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3201755.html
相关试题推荐
Otherpeople’sadvicewouldbe_________valuabletohimwhoisatpresentathi
Duringthefaminemanypeople_________eatinggrassandleaves.A、feltinclined
Mostdoctorsagreethatovereatingisoneofthemainhealthproblems,sinceit
Mycousinlikeseatingverymuch,butheisn’tvery_________aboutthefoodhe
Youradvicewouldbe______valuabletohim,whoisnowatalossastowhatto
Nutritionist’sAdviceEatingcorrectlyinyour
Nutritionist’sAdviceEatingcorrectlyinyour
Hewascaught______intheexamination.A、deceivingB、cheatingC、trickingD、swin
TheAmericanbabyboomafterthewarmadetheU.S.adviceunconvincingtop
TheAmericanbabyboomafterthewarmadetheU.S.adviceunconvincingtop
随机试题
华尔兹音乐3/4拍,重音在第()拍,每分钟三十二小节左右。A.1 B.2
患者,男性,50岁,咳嗽伴声音嘶哑3个月,右锁骨上窝触及一个肿大的淋巴结,质硬无
某企业计划购置一套生产线,固定资产投资额为1000万元,垫付营运资金50万元,
沥青路面的垫层是设置在底基层与土基之间的结构层,起( )等作用。A.排水 B
商务综合体是以商务功能为核心,将写字楼、商务公寓、商业、酒店、居住型公寓等产品类
左边给定的是多面体的外表面,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.如上
以下各定额中,体现平均先进水平的定额是()。A.施工定额 B.工期定额 C
以下关于学前儿童发展的特点,叙述正确的是( )。A.儿童动作的发育,受后天环境
政府采购货物招标项目中,下列关于推荐中标候选人顺序的说法错误的是()。A.采用
A.1 B.2 C.3 D.无法确定
最新回复
(
0
)