首页
登录
职称英语
Who enjoys the most popularity in the people of South Africa? [originaltext]
Who enjoys the most popularity in the people of South Africa? [originaltext]
游客
2023-11-18
79
管理
问题
Who enjoys the most popularity in the people of South Africa?
Tens of thousands of people gathered below the Union Buildings to celebrate South Africa’s trans formation. On the stage, black and white musicians performed side by side. The loudest cheer was for Nelson Mandela, who steered this country away from the abyss. There was applause for Zimbabwe’s Robert Mugabe, a man reviled by white South Africans but seen by some in the black majority as a freedom fighter. President Thabo Mbeki said South Africa still faces huge challenges.
"Endemic and widespread poverty continues to disfigure the face of our country. It will always be impossible for us to say that we’ve fully restored the dignity of all our people as long as this situation persists. For this mason, the struggle to eradicate poverty has been and will continue to be a central part of the national effort to build a new South Africa."
选项
A、Nelson Mandela.
B、Robert Mugabe.
C、Thabo Mbeki.
D、The president.
答案
A
解析
此题是细节判断题,根据文中"A seat in the stalls or in one of the elaborate boxes surrounding the horseshoe-shaped auditorium now costs nearly & 700."可得应选D项。seat
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3198964.html
相关试题推荐
Itwas______SaudiArabiamakingitsnationalelection.[originaltext]Saud
Watersuppliesarecut______.[br][originaltext]WatersuppliestomanySud
Watersuppliesarecut______.[originaltext]WatersuppliestomanySudanese
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]W:Iamgoingtoreplacethetable
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]W:Iamgoingtoreplacethetable
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]W:Iamgoingtoreplacethetable
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]W:Iamgoingtoreplacethetable
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]W:Iamgoingtoreplacethetable
WhichofthefollowingthingsistheoneGeorgedidfirst?[br][originaltext]B
WhichofthefollowingthingsistheoneGeorgedidfirst?[br][originaltext]B
随机试题
[originaltext]Goodmorning.Lily.[/originaltext][originaltext]What’syourhobby
•Lookatthestatementsbelowandatthefiveextractsfromanarticleaboutlos
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Inthepresenteconomic_____allinvestmentdecisionsshouldbeconsideredcarefu
Buriedbeneathasanddune,inthebeachtownofBeidaihe,【C1】______oneofChin
材料四:2018年全年粮食种植面积11704万公顷,比上年减少95万公顷。其中,
实物福利指单位或雇主免费或低价提供给员工的各种实物产品和服务折价。()
患者,男性,25岁。因失血性休克急诊入院,病情稳定后,护士用平车护送患者入病区,
患者,男,以突然高热、头痛、呕吐、皮肤黏膜淤斑淤点为主诉收入院。查体有颈项强直,
有关可信区间与参考值范围的区别,下列描述正确的是A.参考值范围指的是:调查的一组
最新回复
(
0
)