首页
登录
职称英语
What is the cause of the strike? [br] [originaltext] The Nigerian government
What is the cause of the strike? [br] [originaltext] The Nigerian government
游客
2023-11-13
67
管理
问题
What is the cause of the strike? [br]
The Nigerian government is meeting trade union leaders in its latest attempt to end a week-long strike over the removal of a fuel subsidy. The unions have already rejected a government offer to reinstate less than half of the subsidy, saying prices must be restored to their previous levels. Petrol prices have doubled since the subsidy was removed two weeks ago. The strike has already cost the Nigerian economy billions of dollars in lost revenue and has caused several deaths in clashes with the police.
BBC 2012-1-15
选项
A、The rising of petrol price.
B、The death of several people and lost of revenue.
C、Common people’s anger.
D、The rising of goods’ prices and more poor people.
答案
B
解析
客观细节题。在新闻的结尾部分清楚提到政府因罢工而蒙受的损失, “cost the Nigerian economy billions of dollars in lost revenue and has caused several deaths in clashes with the police”,由此可知答案是B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3183442.html
相关试题推荐
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[br][originaltext]Haitianhu
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[originaltext]Haitianhungers
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrueaboutJamesPardrew?[originaltext
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[br][originaltext]Jill:Whatareyou
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[originaltext]Jill:Whatareyourown
Whathappenedduringtheaccident?[originaltext]Anundergroundtrainderai
Thepoxvirusvaccineisaimedto______[br][originaltext]Chinesescientists
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGam
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGameswer
Whatisthereasonforteenstodothesameastheirpeers?[br][originaltext]
随机试题
Allthestaffmembersofthedepartmentmadeconcertedeffortsto______thehall
JobstresshasbecomeacommonandcostlyproblemintheAmericanworkplac
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallythey
在质量管理中可使用下列各图作为管理工具,这4种图按顺序号从小到大依次是(
某男士,45岁,外企白领,身高170cm,体重92公斤,烟龄20年,每天吸1
股票是一种()风险的金融产品。A.局 B.中局 C.低 D.中低
()鼓励应聘者从不同角度思考问题。A.举例式提问 B.封闭式提问 C.假设式
1987-1992年是我国企业债券发行的第一个高潮期。这个阶段发行品种多样,但是
工程量清单计价由()编制。A.投标人 B.招标人 C.水运工程定额站 D
女,3岁。被牵拉前臂后,出现肘部疼痛,不愿用手取物,桡骨近端压痛。X线片检查未见
最新回复
(
0
)