首页
登录
职称英语
If nuclear bombs are dropped on an area the survivors will [br] [originaltext]
If nuclear bombs are dropped on an area the survivors will [br] [originaltext]
游客
2023-11-12
68
管理
问题
If nuclear bombs are dropped on an area the survivors will [br]
Various kinds of nuclear weapons have been produced in the past few years by many countries. This is a new and a terrible development in the history of man. Very few events can be more frightful than a nuclear war. In a nuclear war, most of the world’s population will be exterminated. The few living creatures that survive will be exposed to radiation or to electrical rays harmful to life. It has been said by scientists that many new diseases will be caused by radiation. There will also be an acute shortage of food, for all the crops and stores will be poisoned by radiation. Most of the areas on which nuclear bombs have been dropped will be ruined. Therefore the survivors of a nuclear war will be sick, hungry and homeless. It might be better perhaps, to be killed in a nuclear war than to survive it. It would be better still for men to learn to live in peace with one another. If this can be achieved there will be no nuclear wars.
选项
A、is good for crops.
B、can poison food and water.
C、is harmful to man.
D、is useful to man.
答案
B
解析
根据常识可知,radiation对人和庄稼都是有害的,故A 和D 可能都不是答案。根据短文中提到的“...shortage of food,for all the crops and stores will be poisoned by radiation...”可知答案为B 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3179683.html
相关试题推荐
WhatdidIndonesiaandAcehrebelsdoonMonday?[br][originaltext]Indone
WhatdidIndonesiaandAcehrebelsdoonMonday?[originaltext]Indonesiana
WhyAmericanscientistsaredevelopingthesemaps7[br][originaltext]Americ
WhyAmericanscientistsaredevelopingthesemaps7[br][originaltext]Americ
WhyAmericanscientistsaredevelopingthesemaps7[originaltext]Americansci
WhatcanwelearnaboutriversinAustralia?[originaltext]Atleastsevenp
WhichofthefollowingisNOTthepurposeofthesummit?[br][originaltext]
TheDowcloseddownat[originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbeenhap
Whatconclusioncanbedrawnfromthescientists’observation?[originaltext]
Whatdothemanandthewomantalkabout?[br][originaltext]W:Birdwatching!
随机试题
MoneyandLoveWhentheRomanticMovementwasstillin
Whydoesthestudentgotoseethedirector?Choose2answers.[br]Whydoesthe
Irelandhasalottoofferthetravelerbesidesitsfamouslygreencountrysid
Industrialmanagementsistheaspectofbusinessmanagementthat______mostpro
[originaltext]M:Thebagis$18now.W:Yes,it’sexactlyahalfmorethanitw
根据《国务院关于投资体制改革的决定》(国发[2004]20号),关于政府投资项目
甲公司为增值税一般纳税人,适用增值税税率为17%,期初无留抵增值税税额,适用企业
下列有关蜂蜜炼制目的的叙述,错误的是A.除去水分 B.除去杂质 C.改变药性
下述关于抗皮肤寄生虫感染药物的描述中,不正确的是()A.升华硫具有杀灭细菌
只有T细胞才具有的表面标记为A.TCR B.C3受体 C.细胞因子受体 D
最新回复
(
0
)