首页
登录
职称英语
As the cost of gas and oil for home heating has gone up, many Americans hav
As the cost of gas and oil for home heating has gone up, many Americans hav
游客
2023-11-11
73
管理
问题
As the cost of gas and oil for home heating has gone up, many Americans have switched from these fuels to wood for heating their homes. In 1973, approximately 200,000 wood-burning stoves, intended for home use, were sold in the United States; by 1979, this figure had reached one million; and by the end of 1981, there were as many as seven million home owned wood-burning units in operation in the U. S.
In addition to low fuel bills, many people choose these stoves because their initial cost is very low (the prices range from $ 50 kits to $ 5,000 top-of-the-line models), and because new technology has made wood fires more efficient, cleaner, and, therefore, safer than ever before.
One new technological feature of this type is the catalytic(催化) combustor which adds about $ 100 to $ 200 to the cost of the stove, but which causes much more complete combustion (燃烧) of the wood and therefore bums up more of the pollutants left by incomplete combustion and produces more heat.
A second cost-saving innovation is a device which agitates the wood, increasing the amount of oxygen that reaches the center of the wood pile, and leading to more efficient combustion. The real advantage of this device is that it allows the owner to make use of cheap sources of wood such as dirty wood chips (an industrial by-product) that have almost no commercial value, cost as little as $ 20 a ton, and burn very inefficiently in furnaces without an agitator. [br] The passage states that ______.
选项
A、many Americans have switched from hydrocarbon-based fuels to wood because the price of the latter has risen
B、some wood-burning stoves cost up to one hundred times more than others
C、catalytic combustors increase the amount of pollution caused by wood burning stoves
D、agitators are cheaper addition to wood-burning stoves than catalytic combustors
答案
B
解析
A项表示与事实正好相反,C项应是decrease,而不是increase;D项文中并未说明agitators的价格,所以无法比较。而文中第二段括号内的文字(the prices range from $ 50 kits to $5,000 top-of-the-line models)表明炉子价格之差相差100倍,所以B项是正确的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3178856.html
相关试题推荐
Underthedifficultfinancialsituation,Americans______.[originaltext]Stu
WhydidtheauthormentiontheproportionofAmericanswhoareexpecttoturnou
Welearnfromthepassagethat[br][originaltext]MostAmericansthinkthe
Welearnfromthepassagethat[originaltext]MostAmericansthinkthequalit
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
AsimplepieceofropehangsbetweensomeenvironmentallyfriendlyAmericans
TheartteacherwhoaccusedPrinceHarryofcheatinghaswonhercaseagains
TheartteacherwhoaccusedPrinceHarryofcheatinghaswonhercaseagains
TheartteacherwhoaccusedPrinceHarryofcheatinghaswonhercaseagains
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00291(20097)[/img][br][originaltext]Msgrandmotherisov
[img]2018m5x/ct_epekm_epelist_0240_180525[/img][br][originaltext]Wouldyoumi
还有一件更显著的事情,要算是牝鸡们的母爱。牝鸡孵化鸡雏的时候,平常是那么驯善的家禽,立刻要变成一些鸷鸟。它们保护自己的幼儿是一刻也不宜懈怠的。两只眼睛好像
Ofallhisnovels,Ilikethisone(well)______.best在他所有的小说中,我最喜欢这一本。在本句中,因为前面有介
InthebookMenAreFromMars,WomenAreFromVenus,theauthorstatesthat
佝偻病后遗症期尚未恢复正常的是A.血生化改变 B.神经精神症状 C.方颅
去年百合食品厂第二季度的生产效率比第一季度高10%,第三季度的生产效率比第二季度
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
案例六: 一般资料:求助者,男性,41岁,高中毕业,已婚。 案例介绍:半年多
口腔预防教研室集体备课时,李老师提到疾病的防治措施制定后,为了考核其效果,评估方
最新回复
(
0
)