首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [originaltext] A new study suggests that th
What is the passage mainly about? [originaltext] A new study suggests that th
游客
2023-11-06
90
管理
问题
What is the passage mainly about?
A new study suggests that the way to weight loss may be clear. A couple of glasses of water before meals helped dieters lose about 5 pounds more than those who did not drink water. While drinking water before a meal may fill a person up, the contents of their meal count as well. Should a person be eating a low-fat diet or a low-carb diet? Or does it matter at all?
Recent research suggests that one diet isn’t any better than the other. What helps a person see a diet through? It could be body type.
A study published in the Journal of the American Medical Association really drills down into the low-fat /low-carb debate. As reported by Time magazine, researchers found that body shape is the key to which diet a person will be able to stick with. Apples are people who carry most of their weight above the belt, while pears carry their weight around their hips, Apple types were more likely to be high-insulin secretors who respond more strongly to carbohydrates or sugars in their bodies. They lost the most weight on a low-carb diet. Pears were low-insulin secretors who lost the same amount of weight on both diets.
All of these studies again come down to choosing the diet that helps you eat less. The body-type diet does make some sense as men are more likely to be apple types, with larger bellies, and tend to do well on higher-protein diets, while women, who tend to carry weight around their hips, find themselves drawn to the low-fat diets.
选项
A、Glasses of water help to lose weight.
B、Body type is the key to weight loss.
C、Apples and pears help to lose weight.
D、Exercising is the best way to lose weight.
答案
B
解析
主旨题。文章第一段结尾提出问题:一个人想要减肥是应该吃低脂的食物(low-fat diet)还是低碳水化合物的食物(low—carb diet),下文提到最新研究表明这两种食物并没有什么高下之分,能帮助减肥的人选择食物的是他的body type,接下来文章介绍了两种体型的人减肥时应注意的饮食,由此可知短文主要讲的是body type is the key to weight loss,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3163968.html
相关试题推荐
HowmanyLebanesesoldiersdiedinthepasttwodays?[originaltext]Securit
TheRussianofficial’svisittoChinaaimsat______.[br][originaltext]Russ
TheRussianofficial’svisittoChinaaimsat______.[originaltext]RussianDe
WhichofthefollowingdetailsaboutthenewsisINCORRECT?[br][originaltext]
Thenewsitemismainlyabout[originaltext]TheinternationaldebateonIra
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]The23rdOlympicGame
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]The23rdOlympicGameswere
Whatinstitutionisthemanworkfor?[br][originaltext]W:Youareworkingfor
Whatinstitutionisthemanworkfor?[br][originaltext]W:Youareworkingfor
Whatinstitutionisthemanworkfor?[br][originaltext]W:Youareworkingfor
随机试题
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrational
Whilemanytrustproductstakemoneyfromasinglesource,suchasabank,andg
[audioFiles]audio_eham_j09_001(20082)[/audioFiles]A、Onabus.B、Onatrain.C、O
[originaltext]M:Goodmorning,Ms.Smith.Welcometotoday’sshow.W:Thankyou
下列关于周瑜和秦香莲这两个戏曲人物的行当描述准确的是()。A.小生和青衣 B
有关肩周炎,下列哪项不对A.好发于50岁左右的人 B.好发于经常写字的人 C
证券服务机构包括()。 ①会计师事务所 ②律师事务所 ③从事资产评
下列数值中,哪项不正确A.正常成人潮气量一般为500mlB.正常成年男性肺活量平
下列对应关系连线不正确的是( )。A.城市道路管理条例——行政法规 B.城市
请根据案例,回答68-82题。 一般资料:求助者,女性,17岁,高中二年级学生
最新回复
(
0
)