首页
登录
职称英语
The news item is mainly about [originaltext] The international debate on Ira
The news item is mainly about [originaltext] The international debate on Ira
游客
2023-11-06
77
管理
问题
The news item is mainly about
The international debate on Iran’s nuclear weapons program centers essentially on trying to forecast Tehran’s intentions. The United States and Europe believe Iran is seeking to develop nuclear weapons. But Tehran says its program is aimed at producing fuel for peaceful, civilian purposes. Experts are divided as to exactly when Iran will be able to get the scientific knowledge to build nuclear bombs. Estimates vary from two to ten years.
选项
A、Tehran’s view on its own nuclear weapons.
B、the debate on Iran’s nuclear weapons.
C、the idea of the U.S. and Europe about Iran.
D、the exports’ disagreement on nuclear weapons.
答案
B
解析
新闻中提到了美国和欧洲对伊朗核武器计划的看法,提到了德黑兰当局对自己的核武器的看法,也提到了专家们对伊朗何时能拥有制造原子弹的科学技术有分歧,所以可总结新闻的主旨是关于伊朗核武器的争论,即答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3164071.html
相关试题推荐
TheRussianofficial’svisittoChinaaimsat______.[br][originaltext]Russ
TheRussianofficial’svisittoChinaaimsat______.[originaltext]RussianDe
WhichofthefollowingdetailsaboutthenewsisINCORRECT?[br][originaltext]
Thenewsitemismainlyabout[originaltext]TheinternationaldebateonIra
Whatisthemostimportantfunctionoftrees?[br][originaltext]Treesare
Whatisthemostimportantfunctionoftrees?[br][originaltext]Treesare
Whatisthemostimportantfunctionoftrees?[br][originaltext]Treesare
HowdidthemanspendhislastdayinLondon?[br][originaltext]Ihadspe
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]The23rdOlympicGameswere
Whatinstitutionisthemanworkfor?[br][originaltext]W:Youareworkingfor
随机试题
ResearchersattheUniversityofColoradoareinvestigatingaseriesofindicato
[originaltext]M:[1]Tonightwehaveaspecialguestfromalocalestablishment
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
初产妇,26岁,41周妊娠,阴道检查示宫颈口完全扩张,宫颈管完全消失,胎头颅骨最
Lastweek,Icalldeonmyteacher.A:tele
不要咀嚼或吞咽的药品是A.栓剂B.混悬液C.舌下片D.颗粒剂E.透皮贴剂
人口总数是在一定时间、区域内的全部人口数。( )
辅导开始日的计算标志是()。A:辅导机构向辅导对象所在地点中国证监会派出机构报送
下列关于贷款抵押风险分析,正确的是( )。A.抵押权建立的前提是抵押物必须实际存
不上人的吊杆,可以采用( )钢筋吊杆。A.Φ6 B.Φ8 C.Φ10 D.
最新回复
(
0
)