首页
登录
职称英语
Which of the following is NOT true of "jeans"? [originaltext] Jeans are very p
Which of the following is NOT true of "jeans"? [originaltext] Jeans are very p
游客
2023-11-06
74
管理
问题
Which of the following is NOT true of "jeans"?
Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the "uniform" of youth. But they haven’t always been popular. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy, made pants. The cloth made in Genoa was called "jeans," the pants were called "jeans". In 1850, a salesman in California began selling pants made of canvas. His name was Levi Strauss. Because they were so strong, "Levi’s pants" became popular with gold miners, farmers, and cowboys. Six years later, Levi began making his pants with a blue cotton cloth called denim. Soon after, factory workers in the United States and Europe began wearing jeans. Young people usually didn’t wear them.
In the 1950s, two people helped make jeans popular with teenagers: Elvis Presley, the king of rock and roll, and James Dean, a famous movie star. Elvis wore tight jeans. Most parents didn’t like Elvis or his music. But teenagers loved him and started to dress like him. In Rebel Without a Cause, James Dean wore jeans. He was a here to many young people.
Now jeans are so popular that Levi’s has sold over twenty billion pairs. Almost anywhere in the world you know what young people want to wear: jeans!
选项
A、Jeans appeal to young people all over the world.
B、Jeans can be regarded as the" uniform" of youth.
C、Jeans have been popular for two hundred years.
D、Jeans were first made in Italy.
答案
C
解析
推理排除题。短文的开篇就提到牛仔裤在世界范围的年轻人中都很受欢迎。有人说,牛仔裤是年轻人的制服。因此选项A和B都正确。接着提到,最早的牛仔裤是在意大利的热那亚生产的,选项D也正确。而在提到牛仔裤的起源的时候,文中提到:牛仔裤起源于大约200年以前,可知,牛仔裤的历史有200年了,但并不是流行了200年,从后面的内容中,我们可以了解到,年轻人开始并不热衷于穿牛仔裤。因此选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3162650.html
相关试题推荐
WhichoneofthefollowingisNOTtrue?[br][originaltext]PresidentBush
WhichoneofthefollowingisNOTtrue?[originaltext]PresidentBushhasas
Wheredidthestormsfirststrike?[br][originaltext]About100peopleare
Wheredidthedivergonemissing?[br][originaltext]Adiverhasgonemissi
Wheredidthedivergonemissing?[originaltext]Adiverhasgonemissingoff
Whatdoesnothappeninthebrainintheactivesleep?[br][originaltext]E
WhatisBertrandRussell’sthirdpassion?[originaltext]BertrandRussellw
Whatisthespeaker’smainlydiscussing?[br][originaltext]Alotofpeop
Whatisthespeaker’smainlydiscussing?[br][originaltext]Alotofpeop
Whatisthespeaker’smainlydiscussing?[originaltext]Alotofpeoplethi
随机试题
I’veworked______fourhoursonthisarticle,I’mcompletely______.A、in:concentr
TheImpactoftheInternetonEducation1.网络对传统教育产生了很大的影响,越来越多的人趋向于网络学习2.产生这种现象
A.调脾散 B.参苓白术散 C.养阴增液汤 D.四君子汤 E.七味白术散
急性脱髓鞘性多发性神经炎的主要首发症状是A.双侧下肢无力 B.一侧肢体抽搐
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
A.向所在省级工商管理部门办理备案 B.向所在省级工商管理部部门申请并取得药品
奎尼丁与地高辛合用可导致A.地高辛中毒 B.奎尼丁中毒 C.尖端扭转型室性心
下列各项中,允许延长持有待售规定的一年期限的情况有()。A.买方或其他方意外设
(2014年真题) 【背景资料】 根据下列材料,请回答: 某新建工业厂区,
A.《生命伦理学百科全书》 B.《生命伦理学》 C.《日内瓦公约》 D.《
最新回复
(
0
)