首页
登录
职称英语
Why do the Italian authorities favour the scheme? [originaltext] The Italian
Why do the Italian authorities favour the scheme? [originaltext] The Italian
游客
2023-11-04
74
管理
问题
Why do the Italian authorities favour the scheme?
The Italian government has signed an agreement with Google to put contents of its two national libraries on the net. It means that up to a million ancient books including the works of Dante, Machiavelli and Galileo will be scanned and made available free of charge. [28D]The Italian authorities welcome the scheme as budget pressures have cut the amount that can be spent on preserving the collections in Rome and Florence.
选项
A、It helps to put contents of the country’s two national libraries on the net.
B、It ensures a business with Google.
C、It makes a million ancient books free of charge.
D、It reduces expenses on preserving the books.
答案
D
解析
解答本题需要正确理解新闻最后一句话。该句说,财政压力使原本该花在维护这些古书上的经费减少,那么,在这个时候该项计划当然是受当权者欢迎的。换句话说,有了该项计划,可以节省不少花在维护古书上的钱。故[D]正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3156946.html
相关试题推荐
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[br][originaltext]
Accordingtothenewresearch,feelingbadatwork______.[originaltext](14
Accordingtothepassage,seeingandperceivingare______.[br][originaltext]
Accordingtothepassage,seeingandperceivingare______.[originaltext]Ask
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[originaltext]M:Hi!What
Whydoesthemanlooksotired?[br][originaltext]W:Howarethethingswithy
Whydoesthemanlooksotired?[br][originaltext]W:Howarethethingswithy
Whydoesthemanlooksotired?[originaltext]W:Howarethethingswithyou?M:
Whatisthepriceofpumpkinsthisyear?[br][originaltext]Conditionsfor
随机试题
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,this
AfterreadingthefollowingintroductiontothecauseonFirstCertificateinEn
(1)SoRogerChillingworth—adeformedoldfigure,withafacethathauntedme
Whyisitsafeforvisitorstovisitthewebsitewww.riterute.ca?Becauseyou
安全技术交底的核查在该工程开工前完成。分管安全副总监组织安全专监检查施工单位安全
在预制钢筋混凝土板上铺设找平层前,板缝填嵌的施工应符合下列要求()。A.预制钢
A.摄像头相当于凸透镜 B.二维码位于摄像头的一倍焦距以内 C.二维码是光源
“治痿独取阳明”之说,最早出自于何书 A.《素问?痿论》 B.《灵枢?经筋》
胃窦部癌,6cmX4cmX4cm大小,已累及浆膜层,CT检查左肝外叶有3cm大
义务教育就是普及教育。()
最新回复
(
0
)