首页
登录
职称英语
The imagination mentioned at the beginning is to illustrate______. [originaltext
The imagination mentioned at the beginning is to illustrate______. [originaltext
游客
2023-11-02
93
管理
问题
The imagination mentioned at the beginning is to illustrate______.
Imagine getting into your car, choosing your destination and then preparing for the morning’s meeting whilst your car takes you to work. This sounds like a fantasy tale from the movies, however is closer to possibility than many people realise.(17)Of course, from possibility to practical implementation for the masses is a very large gap to cross.
Google has been developing the technology that will allow the car to drive around set routes. When I first read about the car, I initially assumed that the tests would have been completed with very specific requirements that would never translate into real world use. As it turns out, this has not been the case, the car has been run in everyday situations. From the details in Google’s blog and the news over the past few weeks, the cars have covered approximately 140, 000 in built up areas including San Francisco and the famous Golden Gate Bridge.
(19)The ultimate aim of the project is to improve road safety, reducing the number of accidents caused by driver error. I count myself as one of the people that would require a lot of proof and understanding of the fail-safes before I partook, however believe it could have a positive impact in road safety. Also keep in mind that this development might even improve the monotonous morning rush hour commute.
选项
A、the importance of the morning meeting
B、the usage of fantasy tales in movies
C、the difficulty in driverless car’s realization
D、the transportation problem of commuters
答案
C
解析
语义理解题。根据句(17)可知,无人驾驶车从设想到变成现实有很大的距离,这也正是开头提及的“想象”要说明的问题。故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151906.html
相关试题推荐
WhatproblemwasNOTmentionedaboutthewoman’scar?[br][originaltext]M:Wha
WhatproblemwasNOTmentionedaboutthewoman’scar?[originaltext]M:Whatcan
Towhomweretheletterbombsintendedtosend?[originaltext](30)Sevenmemb
What’sthemainideaofthenewsitem?[originaltext](27)ThenewUSTradeRe
WhywasthepassengerjetforcedtolandatHalifax,Canada?[br][originaltext
WhywasthepassengerjetforcedtolandatHalifax,Canada?[originaltext]A
WhatdoestheJusticeDepartmentaccusetheindustry?[originaltext]Closing
Accordingtothepassage,somejobapplicantswererejected______.[originaltext
What’sthecharacteristicofmostattractivefaces?[originaltext]Pictureth
Whatistherelationshipbetweenthespeakers?[br][originaltext]M:Hi,Sue.W
随机试题
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Gosh!Kevin,arey
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotionto
A.initialB.consciousnessC.preparatoryD.couple
GraduateeducationistheDetroitofhigherlearning.Mostgraduateprograms
Secondhandsmokeisaccountablefor42,000deathsannuallytononsmokersin
下列选项中,属于公民宪法义务的有()。A.依法纳税 B.依法服兵役 C.维
下列各项中,不属于鉴别寒证与热证要点的是A.身热与身冷 B.面赤与面白 C.
共用题干 时先生,现年32岁,某公司业务经理,年薪5万元。妻子冯女士,某公司文
C解题指导:每次在开始和结尾各加一画。故答案为C.
下列关于企业根据股东大会或类似机构审议批准的利润分配方案,宣告分配给投资者的现金
最新回复
(
0
)