首页
登录
职称英语
Before 1850s, what was an American college used for? [br] [originaltext] Bef
Before 1850s, what was an American college used for? [br] [originaltext] Bef
游客
2023-11-02
82
管理
问题
Before 1850s, what was an American college used for? [br]
Before 1850s, the United States had a number of small colleges, most of them dating back to colonial days.(4)They were small, church-connected institutions whose primary concern was to shape the moral character of their students. Between the mid-century and the end of the 1800’s, more than nine thousand young Americans went to Germany for advanced study.(5)Some of them return to become presidents of colleges—Harvard, Yale, Columbia—and transform them into modern universities.
The new presidents broke all ties with the churches and brought in a new kind of faculty. Professors were hired for their knowledge of a subject. The new principle was that a university was to create knowledge as well as pass it on. Graduate training leading to the PhD was introduced.(6)The new university greatly expanded in size and course offerings, breaking completely out of the old, constricted curriculum of mathematics, classics, rhetoric, and music. The president of Harvard pioneered the elective system, by which students were able to choose their own course of study. The notion of major fields of study emerged. Students were also trained as economists, architects, agriculturalists, social welfare workers, and teachers.
选项
A、Cornell.
B、Columbia.
C、Yale.
D、Harvard.
答案
A
解析
推理排除题。由句(5)可知,选项中只有Comell没有提及。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151540.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthisnewsitem?[originaltext](23)OnavisittoTur
Theimaginationmentionedatthebeginningistoillustrate______.[originaltext
Inthepast,hip-hopwasaplaceforpeopletosingabout______.[originaltext]
Whatarethemanandthewomanmainlydiscussing?[br][originaltext]W:Hi,Jim
Themandoesn’twanttogotouniversitybecause______.[br][originaltext]W:A
Themandoesn’twanttogotouniversitybecause______.[originaltext]W:Areyou
Whatcanwelearnaboutthewoman?[originaltext]M:So,(l-l)haveyoufounda
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
随机试题
•Youwillhearaboutacarpurchaseonthephone.•Foreachquestion,fillin
EconomizingofthePoorComprehendin
【S1】[br]【S8】it→them句中的pickitup中“it”指的是主句中的letters。根据单复数一致的原则,应用them指代letters
[originaltext]Diabetesisaserious,chronicdiseaseontherisearoundthe
对于二维数组a[1..6,1..8],设每个元素占2个存储单元,且以列为主序存储
A.约束纵行躯干的诸条经脉 B.调节六阴经经气 C.调节肢体运动 D.调节
Vocabularybuildingstrategiesoutsidec
A.高效液相色谱法B.气相色谱法C.分光光度法D.薄层一酶抑制法E.硫代乙酰胺或
下列选项中,不属于抵押物价值变动趋势分析的是( )。A.实体性贬值 B.
下面是某求助者的MMPI测验结果: MMPI-2量表的类别包括()。
最新回复
(
0
)