首页
登录
职称英语
Who has Mr. Abbas been holding talks with? [originaltext] The new Palestinian
Who has Mr. Abbas been holding talks with? [originaltext] The new Palestinian
游客
2023-11-02
69
管理
问题
Who has Mr. Abbas been holding talks with?
The new Palestinian leader Mahmound Abbas says he has made significant progress towards persuading militant groups in Gaza to agree to a ceasefire. But he warned that Israel had to stop its raids and attacks too. Mr. Abbas has been holding talks with representatives of Hamas, Islamic Jihad and other groups who’ve signaled their readiness to maintain a period of calm. Reporting from Jerusalem, John Line. There has been no ceasefire announced but the atmosphere is increasingly positive. And it’s clear a lot is going on behind the scenes. The Palestine leader Mahmound Abbas has been holding talks with militant leaders in Gaza for the last five days. He said there had been significant progress and they were bound to reach agreement very soon. But earlier militant leaders denied reports from the Israeli government that a ceasefire deal had already been reached. Palestinian militants have said they are not prepared to announce a ceasefire until Israel agrees to halt attacks on them.
选项
A、Representatives of Israel, Islamic Jihad and other groups.
B、Representatives of Hamas, Islamic Jihad and other groups.
C、Representatives of Palestine, Islamic Jihad and other groups.
D、Representatives of Hamas, Islamic Jihad and the United States.
答案
B
解析
细节复现题。文中提到阿巴斯先生同哈马斯、伊斯兰杰哈德和另一个发出信号准备维持和平的组织的代表们举行了会谈。故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3150875.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[originaltext]Afterretiringf
ThespeakercomparestheInternetto[originaltext]TheInternetisaglobal
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
Inthesecircumstances,itisthemanagerswhocome______best.A、offB、onC、round
ThereisabigdifferenceaboutthedietsbetweenNorthernandSouthernChin
建筑市场的构成主要包括主体、客体和()。A.承包商 B.咨询服务机构 C.
已知M点实地高程为39.651m,N点的设计高程为40.921m。当在M、N中间
以下叙述中,正确的是()。A.编译正确的程序不包含语义错误 B.编译正确的程
下列关于住房公积金缴存的表述,错误的是()。A.每个职工只能有一个住房公积金
患者,女,35岁。新产后,阴道大量出血,色红有血块,小腹疼痛拒按,舌紫黯,脉沉涩
可引起小叶性肺炎的有A.金黄色葡萄球菌性肺炎 B.军团菌性肺炎 C.巨细胞病
A.胸腺 B.骨髓 C.扁桃体 D.脾 E.淋巴结机体内分布最广的免疫器
在现代公司治理结构中,董事会与经理的关系是( )。A.以契约为基础的平等协商关
最新回复
(
0
)